Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19 vagyok, ma voltam 1. nek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 vagyok, ma voltam 1. nek nőgyógyásznál. És irtózatosan fájt, amikor kivülről a hüvelyemet vizsgálta. Mások is voltak már így? Vagy csak ez volt ilyen? :S

Figyelt kérdés
jah és pluszba végbélen keresztül felnyúlt, alig birom feldolgozni,nagyon rossz érzés, ráadásul borzasztó gátlásos vagyok.Másnak is ilyen?
2011. márc. 17. 19:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A hüvelyed nem kívül van, hanem belül.
2011. márc. 18. 07:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságból miért voltál nőgyógyásznál ? Írtad ez volt az első alkalom, vmi problémád volt? Mert ha pl fog.gátlót mentél íratni nem vizsgálja meg a szűz lányokat, legalábbis ahova én járok nem és több lánytól hallottam már !Ha vmi már problémád volt, akkor lehetséges, de akkor meg azt tudnod kellett előre, hogy vhogy csak meg kell nézze mi nincs redben stb.

Keress másik dokit, ha "nem bízol benne" !

28/L

2011. márc. 21. 08:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!