Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 vagyok, ma voltam 1. nek nőgyógyásznál. És irtózatosan fájt, amikor kivülről a hüvelyemet vizsgálta. Mások is voltak már így? Vagy csak ez volt ilyen? :S
1. durva az orvos
2. mivel eleve rettegve mentél be, képtelen voltál ellazítani magad, ezért fájt.
Nekem egyetlen egyszer fájt, de azért, mert az orvos egy nemtörődöm bunkó volt.
Amúgy a végbélen történő vizsgálat normális, így tapintja ki sok orvos a méhet, nem azért csinálta, hogy téged megalázzon.
19:43
Ez most komoly?
29 vagyok, de ilyenben (szerencsére!) még nem volt részem, pedig nem egyszer jártam már nőgyógyásznál. Valahogy nem is igazán értem, ha elképzelem egy anatómiai képtelenségnek tűnik!
mit keresett a végbélen keresztül ?? ezt én sem értem :S én is voltam már jó párszor nőgyógyásznál, sőt már babám is van, de végbélen keresztül eddig még egyszer sem vizsgáltak !
Szerintem válts nőgyógyászt, keress olyat, akinél vagy ismerős, vagy barátnők, vagy családtagok járnak és kérdezd őket ki alaposan milyen a doki :)
OFF azoknak, akik elcsodálkoztak raja: amikor szűz vagy végbélen keresztül vizsgál az orvos, hogy mégse ő vegye már el a szüzességeted (még akkor is ha igazából a pénisszel történő behatolás veszi el, mégsem lehet olyan jó érzés, ha az orvos nyúl be először).
23/l
Komolyan mit nem lehet ezen érteni, hogy végbélen át vizsgál? A méh anatómiailag a végbél előtt van, azon át is ki tudja tapintani a helyzetét, nagyságát az orvos. orvosa válogatja, ki hogyan vizsgál: elsősorban tényleg szüzeket vizsgálnak így, de lehetséges, hogy az orvos nem szűznél is így tudja jobban tapintani. Tehát meg lehet nyugodni, nem öncélúan nyúlkál oda az orvos...
25 N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!