Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19 vagyok, ma voltam 1. nek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 vagyok, ma voltam 1. nek nőgyógyásznál. És irtózatosan fájt, amikor kivülről a hüvelyemet vizsgálta. Mások is voltak már így? Vagy csak ez volt ilyen? :S

Figyelt kérdés
jah és pluszba végbélen keresztül felnyúlt, alig birom feldolgozni,nagyon rossz érzés, ráadásul borzasztó gátlásos vagyok.Másnak is ilyen?
2011. márc. 17. 19:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én is így jártam :S Elég rossz élmény volt, nem is megyek most egy darabig hozzá.
2011. márc. 17. 19:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose fájt a nőgyógyászati vizsgálat,kicsit kellemetlen volt,de túléltem.Betegség miatt mentél?Esetleg kifogtál egy olyan nőgyógyászt aki pályát tévesztett.
2011. márc. 17. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Őőő, ez nekem fura. Nem tudom, hogy a kívülről vizsgálat mitől fájhatott. És mit keresett egyáltalán a végbél felé?? Nem is értem. Velem még szerencsére ilyesmi nem történt. Fájni sem szokott, csak kissé kellemetlen és hidegek a műszerek.
2011. márc. 17. 19:42
 4/12 anonim ***** válasza:

1. durva az orvos

2. mivel eleve rettegve mentél be, képtelen voltál ellazítani magad, ezért fájt.

Nekem egyetlen egyszer fájt, de azért, mert az orvos egy nemtörődöm bunkó volt.

Amúgy a végbélen történő vizsgálat normális, így tapintja ki sok orvos a méhet, nem azért csinálta, hogy téged megalázzon.

2011. márc. 17. 19:43
 5/12 anonim ***** válasza:

19:43

Ez most komoly?

29 vagyok, de ilyenben (szerencsére!) még nem volt részem, pedig nem egyszer jártam már nőgyógyásznál. Valahogy nem is igazán értem, ha elképzelem egy anatómiai képtelenségnek tűnik!

2011. márc. 17. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:
(Rákerestem neten. Azt írják, ha valaki szűz, akkor vizsgálnak végbélen keresztül. (Előző voltam))
2011. márc. 17. 19:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Engem speciel szűzen sem vizsgáltak végbélen keresztül, ha az embernek nincs belső panasza, akkor nem csinálják. Amíg szűz voltam általában fertőzés miatt mentem el, csak kenetet vettek, az egyáltalán nem fájt, ennyi volt. Mostanában a normális vizsgálat sem fáj, de nagyon rendes dokim van.
2011. márc. 17. 19:52
 8/12 anonim ***** válasza:

mit keresett a végbélen keresztül ?? ezt én sem értem :S én is voltam már jó párszor nőgyógyásznál, sőt már babám is van, de végbélen keresztül eddig még egyszer sem vizsgáltak !

Szerintem válts nőgyógyászt, keress olyat, akinél vagy ismerős, vagy barátnők, vagy családtagok járnak és kérdezd őket ki alaposan milyen a doki :)

2011. márc. 17. 19:54
 9/12 anonim ***** válasza:
29%

OFF azoknak, akik elcsodálkoztak raja: amikor szűz vagy végbélen keresztül vizsgál az orvos, hogy mégse ő vegye már el a szüzességeted (még akkor is ha igazából a pénisszel történő behatolás veszi el, mégsem lehet olyan jó érzés, ha az orvos nyúl be először).

23/l

2011. márc. 17. 22:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Komolyan mit nem lehet ezen érteni, hogy végbélen át vizsgál? A méh anatómiailag a végbél előtt van, azon át is ki tudja tapintani a helyzetét, nagyságát az orvos. orvosa válogatja, ki hogyan vizsgál: elsősorban tényleg szüzeket vizsgálnak így, de lehetséges, hogy az orvos nem szűznél is így tudja jobban tapintani. Tehát meg lehet nyugodni, nem öncélúan nyúlkál oda az orvos...

25 N

2011. márc. 17. 22:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!