Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor smároltatok először és milyen volt?
Figyelt kérdés
lécci meséljetek is róla :)2011. márc. 17. 14:25
21/32 anonim válasza:
19 évesen, és egyszerűen tökéletes volt, pont mint amilyenről álmodtam is, hogy milyen lesz. :)
23F
22/32 Ixdecske válasza:
Nekem 13 évesen volt de nem volt valami jó sőt a második sem volt jó ugyanazzal jártam akivel most csak akkor ő még nem szeretett csak barátilag:( Most viszon csodálatos minden csókja olyan mintha az első lenne teljesen elgyengít úgyhogy utána mindíg odabújok és szorosan magamhoz ölelem a legcsodálatosabb dolog a világon.
23/32 anonim válasza:
17 evesen es mivel nem voltam mar kislany nagyon rosszul sikerult. 4x adtam fel es mondogattam, hogy csok mentesen halok meg. Szegeny srac, erre nem szamitott, de mivel o akkor mar 26 volt, segitokeszen allt hozza es az 5. mar egeszen zokkenomentesen mukodott. :)
24/32 anonim válasza:
Még nem volt, és kicsit tartok is tőle bizonyos okok miatt...
16/F
25/32 anonim válasza:
Dejó h 17 éves lány létémre még nem volt egy pasim se itt meg mindenki az oviban kezdte!12-13 kész vicc!
26/32 anonim válasza:
6 eves koromban az oviban...olyan volt mint a mesekben...:)
27/32 anonim válasza:
Miért pontoztátok le a 13 éves kiscsajt? Talán jobb lenne ha részegen egy buliban smárolgat össze-vissza minden csávóval? egyébként én pont a 13-ik szülinapomon csókolóztam először, nagyon jó volt. Persze először kicsit meglepődtem amikor a nyelve a számba került, de hamar feltaláltam magam... :P
15/L
28/32 anonim válasza:
A télapóval és nedves!Csókot kértem Mikulásra!
30/32 anonim válasza:
Én 8 évesen jöttem haza suliból a kutyám rámugrott és a számba nyalt nyálas volt és undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!