Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor smároltatok először és milyen volt?
T'án 13 éves voltam, mikor a második barátnőmmel. Nála voltunk és néztük az 'Indul a bakterház' c. filmet, majd megszólaltunk mind a ketten és mondtuk hogy unalmas a film. Mély szemkontaktus közben szép lassan egymás arcához közeledtünk, majd szép lassan, fokozatosan belemásztunk egymás szájába.
Jó volt, mit ne mondjak... ?
16 évesen egy kávéházban. Feküdtem az ölében és elcsattant:D Nagyon romantikus volt de iszonyat béna voltam... xD Sebaj azt mondta megtanít :P Valami ilyesmi elképzelésem volt első csókról *-*
16/L
ÉN MA KAPTAM MEG!és nagyon jó volt!=D
egész nap izgultam mert tudtam h meg fogom kapni az első csókom.órák után rögtön a randi helyszinére menetm és két barátnőm elkisért.amikor megláttam a barátomat elköszöntem a barátnőimtől és kettesben maradtunk.elkezdett esni az eső.először csak álltunk egy kisit és egymás szemébe néztünk.én remegtem mint a nyárfalevél.minden tizedmásodperccel nagyobbat dobbant a szivem.és akkor odahajolt hozzám.egy kicsit elforditotta a fejét és megcsókolt.és abban a pillanatban megszűnt körülöttem a világ.senki és semmi nem érdekelt csak Ő.és hiába izgultam mert semmit nem rontottam el.minden jött magától.olyan gyönyörű szép barna szeme van.és utána olyan szorosan ölelt magához mintha sohase akarna többé elengedni.<3
ugyhogy nagyon jó volt!!!!<3<3<3
13/L
15 éves voltam és érdekesen sikerült. :D
Elröhögtem mert nem tudtam, hogyan kell csinálni xD :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!