Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok és eddig még csak 3 partnerem volt. Gáz? Kihagytam valamit?
Figyelt kérdés
Most jöttem össze valakivel, akinek több barátnője, több partnere volt, mint nekem. Néha ez frusztrál. Csak az idegesít, hogy mindenhol azt tolják, hogy minél férfifalóbb vagy, annál menőbb? Okozhat ez gondot? Mi az átlag, a korombeli csajok körében?2011. márc. 17. 14:00
11/21 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy messzemenő következtetéseket lehet levonni rólam, az életem egyetlen területe alapján, amit nagy vonalakban megosztottam.
2011. márc. 17. 14:44
12/21 A kérdező kommentje:
Mindazonáltal a páromnak sok nője volt és ez valamiért akkor is idegesít. Talán kevésbé lenne így, ha nekem is több pasim lett volna.
2011. márc. 17. 14:45
13/21 anonim 

válasza:

legalább te nem gyűjtöd a trófeákat!szerintem ez rendben van mert ha az egyik csaj sokáig volt a barátnőd akkor nem gond de amúgy se az!pl az unokatestvéremnek pedig 2 csaja volt és 21 éves de most már az egyikkel 2 éve jár!
14/21 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok :p
2011. márc. 17. 15:43
15/21 A kérdező kommentje:
Amúgy volt egy 2.5 éves kapcsolatom
2011. márc. 17. 15:44
16/21 anonim 

válasza:

Gáz! Sok a 22 évesnek a 3 partner!
17/21 anonim 

válasza:

59
Hogy sok? Egy férfi meg eláshatná magát csak ennyi nővel, mi? pff
18/21 anonim 

válasza:

LOL, én 21 vagyok és nullánál tartok :(
21/f
19/21 anonim válasza:
Én 21/f vagyok és idáig egy lánnyal voltam, viszont vele már négy éve együtt vagyok és remélem, hogy még nagyon sokáig együtt is leszünk. Én egyáltalán nem érzem gáznak, ha esetleg egész életemben "csak" vele fekszem le.
20/21 crawenn 

válasza:

Nem a mennyiség a fontos, hanem a minőség.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!