Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22 éves vagyok és eddig még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok és eddig még csak 3 partnerem volt. Gáz? Kihagytam valamit?

Figyelt kérdés
Most jöttem össze valakivel, akinek több barátnője, több partnere volt, mint nekem. Néha ez frusztrál. Csak az idegesít, hogy mindenhol azt tolják, hogy minél férfifalóbb vagy, annál menőbb? Okozhat ez gondot? Mi az átlag, a korombeli csajok körében?
2011. márc. 17. 14:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
nem az számít hogy mennyi partnered volt hanem hogy milyen vagy!
2011. márc. 17. 14:02
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Számomra pl kifejezetten előny, ha nem ment át rajta a fél megye....

F16

2011. márc. 17. 14:02
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég elkeserítö, hogy 22 évesen ilyen beszükülten gondolkodsz, mint egy tini lány.

Úgyhogy nem az a gáz, hogy csak 3 partnered volt, hanem az hogy feltetted ezt a kérdést.

2011. márc. 17. 14:04
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább az a gáz, hogy 22 éves elvileg felnőtt fejjel valaki ilyet kérdez.

"mindenhol azt tolják, hogy minél férfifalóbb vagy, annál menőbb"

Ezt mégis hol tolják? Én miért nem hallom ezt sehonnan?

Ha egy 14 éves kislány lennél, még el lehetne magyarázni, hogy ne higgy el mindent, amit a tv-ben látsz, de egy felnőtt embernek húha.

5/21 anonim ***** válasza:
Nem hagytál ki semmit. Ez gondot sem okozhat. Sőt!
 6/21 A kérdező kommentje:

14.02

Elég felszabadult vagyok, szeretem a szexet, de valahogy az egyéjszakás muriban (egy volt, az is expasival), nem találtam semmi olyat, ami kielégítő lett volna, akár önbizalom szempontjából

2011. márc. 17. 14:05
 7/21 anonim ***** válasza:
Kihagytál pár lehetőséget a nemibetegségekre. Egyébként csatlakozom a fentebbiekhez: borzasztó, hogy huszonévesen ilyet kérdez valaki. Eddig csak a tizenévesekre volt jellemző ez az ostoba gondolkodás, nekik legalább volt mentségük, hogy fiatalok. De már úgy tűnik a huszonévesek is egyre hülyébbek lesznek.
2011. márc. 17. 14:07
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyon gáz, hogy valakinek 22 évesen ilyen a gondolkodása...

17/L

2011. márc. 17. 14:36
 9/21 A kérdező kommentje:
Milyennek kéne lennie a gondolkodásomnak?
2011. márc. 17. 14:37
 10/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk azzal kellene kezdeni, hogy nem a partnerek száma határozza meg a dolgot vagyis erre rájönni.

Gondolom a céljaid sem lehetnek túl nagyok az életben vagyis inkább nincsenek.

Hiába magyarázzuk milyennek kellene lennie egy 22 évesnek, akkor sem érünk el vele semmit mert ezt majd magadtól érted meg és amikor visszagondolsz rá bele fogsz pirulni....

Éretlen vagy, ennyi.

2011. márc. 17. 14:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!