Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 17 éves srác kérné tanácsotoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves srác kérné tanácsotokat. Bővebben lent. Eléggé fontos?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és szüz.Nem tudom mit tudjak csinálni,örökké áll fel a müszer.Ezt nemkell ugy szoszerint érteni persze,hanem az van,hogy mikor pl. elmegyek bulizni szemezek egy csajjal odamegyek a hátához elkezdünk ,,simulni'' egyből áll fel a müszer.Vagy volt olyan is,hogy osztájtársam az ölömbe ült,rátettem a combjára a kezem és akkoris kezdett felálni.Már olyan is volt,hogy kicsitt vadabb smárolás közbe elmentem.Szoktam maszturbálni,mint minden más fiu,akár naponta többször is.Miért van ez,tudnátok segiteni?

(S légyszi komolyan válaszoljatok,mert ténleg eléggé idegesit ez) Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.És bocsánat a hejesirási hibákért.

2011. márc. 17. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha buliba odabújsz egy csajhoz akkor ne zavarjon hogy feláll! ez a lányoknak is jel hogy mennyire felizgattak téged!
2011. márc. 17. 13:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Gondolom ez azért van, mert nagyon vágysz már rá. Vagy kereess mihamarabb egy rendes csajt, vagy csak valami egyéjszakást.. El kell veszíteni mihamarább.. De ha kicsit igényesebb vagy, akkor valami normális csajjal teszed..
2011. márc. 17. 13:57
 3/11 anonim ***** válasza:
Ebben a korban tombolnak a hormonok, nem gondolom, hogy baj lenne, hogy hamar feláll. Én inkább azon aggódnék, hogy egy vadabb smárolás közben elmész. Mi lesz ha szexre kerül a sor? Azért nem ártana megtanulni kontrollálni a dolgot.
2011. márc. 17. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:
Elsővel kapcsolatban, volt ilyen h csók közbe észrevette a csaj és nagyon belepirult ...:DD
2011. márc. 17. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
első vagyok velem meg olyan volt hogy észrevette aztán táncolt nekem :P
2011. márc. 17. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek mondo, egyáltalán nem gáz, ha észreveszi, elvégre nem tehetsz róla, gyakorlatilag beszél helyetted.. :) + gondolj bele fordítva, ha látnád egy csajon a szexuális izgatottság jeleit, amikor a közeldben van.. hát én elolvadnék az fix.. :DDD
2011. márc. 17. 14:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Velem nem egyszer történt meg, hogy buliban táncolni hívott egy pasi, hát engedtem. Aztán csak azt veszem észre, hogy áll neki. De nem ám tartotta volna a távolságot, nem nem. Még jól nekem is dörgölőzött. Elég kiábrándító, le is léptem utána.

Ha csak feláll, és én észreveszem, de utána nem dörgöli a combomhoz vagy akárhova, akkor legyen. De ha meg is teszi ezt, hát számomra az elég gusztustalan viselkedés. És nem hinném, hogy ez egy normális nőnek, lánynak jól jön le.

2011. márc. 17. 14:11
 8/11 A kérdező kommentje:

a 3-ik válaszoltol kérdezném,hogy hogy tudom kontrolálni magam?Probáltam már ugrálo báránykákra gondolni meg minden...

S azért az elég ciki,hogy szexre kerül a sor s mikor vetkőzök le akkor tiszta gebax vagyok...

Amugy kossz az értelmes válaszokat

2011. márc. 17. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem nagy probléma ez önmagában. Emiatt ne menjen el az önbizalmad meg semmi.
2011. márc. 17. 15:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem a harmadik vagyok, de úgy tudod kontrollálni a dolgot, hogy pl. önkielégítés közben, amikor közeledsz az orgazmushoz, abbahagyod és pár percre eloltod a szerszámod. Egyébként a korai magömlés (eiaculatio praecox) sem probléma, az első 2-3 aktusnál (vagy 2-3 nőnél) mondhatni elkerülhetetlen, aggódni akkor kell, ha már gyűjtesz némi tapasztalatot és még akkor is nagyon korán elmész.

Az pedig teljesen normális, ha egy jó nőhöz simulva, vagy vad smaci közben vigyázzba vágja magát a műszered, akkor lenne problémád, ha nem így lenne

2011. márc. 17. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!