Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit csináljak még hogy a barátom imádjon?
Figyelt kérdés
Mindig lesz*pom,de már unja sztem. ő már hozzám se nyúl, mert tudja h úgyis ki lesz elégítve. most mit csináljak? elvesztettem a női büszkeségem meg a becsülését???2011. márc. 17. 13:53
1/8 anonim válasza:
Ha mindig ugrasz neki, szerintem úgyis csak kihasznál..
ne is váj jobbat, ha bármikor kapható vagy ilyenekre..
2/8 anonim válasza:
dehogy unja. szerintem örül neki hogy finom ajkak kényeztetik. de szexeljetek rendesen is. esetleg váratlanul teperd le néha.
3/8 anonim válasza:
rég rossz, ha ennyire direktbe tenni kell azért, h szeressen vagy érdekeld......
4/8 anonim válasza:
El ám! Többet ne cumizd le, vagy legalább is egy jó darabig, még akkor sem ha neked ez rossz. Keltsd fel az érdeklődését irántad, akár új illattal, vagy új frizurával. Ha eddig fazoníroztad, most legyen csupasz, ha csupasz volt, akkor fordítva. :)
5/8 anonim válasza:
Most komolyan, fel sem merült benned hogy neki csak erre kellesz....?? ...-.-
6/8 A kérdező kommentje:
jól sz*pok,az tény, dehát..csak nem:O
2011. márc. 17. 14:26
7/8 anonim válasza:
szerintem meg kamu az egész:D kit érdekelnek problémáid? szerintem itt mindenki leszarja old meg magad. te kapcsolatod.kik vagyunk mi?ugyanolyan emberek mint te.neked kell tudnod..
8/8 A kérdező kommentje:
miért lenne kamu??
2011. márc. 17. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!