Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa szexuális orientáltság? Mit tegyek?
Ezt a dolgot itt és most írom le először, még anyámnak vagy a legjobb barátnőmnek sem mertem mondani.
A helyzet a következő: Fiatal hetero lány vagyok, de valahogy mégsem stimmelnek az érzelmeim, ugyanis férfiak terén a nagyon nőies, lányos férfiak vonzzanak, akik vékonyabbak nálam (bár én is vékony vagyok, 170/52)és az arcuk is hosszú, vékony, szóval az állkapocs igen keskeny, azt imádom....Szeretem azt is, ha hosszabb hajuk van, mert azt imádom simogatni, de az se baj, ha rövid........kellemetlen tapasztalataim voltak emiatt,mert elég hamar kiderült, hogy sok közöttük a homoszexuális......emiatt már hosszabb ideje nincs senkim sem, ami elég elkeserítő.....és a másik dolog, ez az "északi típus" ami nekem tetszene, nem jellemző a magyar férfiak között, az ilyen típusú hetero férfiakat Nagy-Britannia/Írország/Észak-Német-ban láttam....amikor pár hónapot kinn babysitterkedtem....de ahhoz külföldön kellene élnem, ami most a jelen helyzetemben nem lehetséges....a hagyományos, kövérkés, kerek arcú magyar férfiak meg nem vonzzanak, akárcsak a nők sem, semmi szexuális érdeklődésem nincs irántuk, mintha egy darab fából lennék.......
valami brites/angolos típusú/külsejű partner kellene, aki olyan lányos külsővel rendelkezik, mégis férfi és hetero, de ilyet egyszerűen nem találok.....nem alkalmi szexpartner kellene, azon már túl vagyok, és elég is volt, valami hosszabb távú.....
Tudjátok, sokat nézegetem a környezetemben élő férfiakat, nyitott szemmel járok a világban és nagyon ritka, hogy vkit megfelelőnek találjak - de aki eddig tetszett,az a fickó vagy már foglalt volt - ott ragyogott a jeggyűrű az ujján / barátnővel volt, - vagy, mint a legtöbb esetben, kiderült, hogy homoszexuális....
Szóval nem tudom, mit is kellene tennem. Már ötletem sincs.....a szexuális orientáltságomat nem tudom megváltoztatni, próbáltam, de a "klasszikus férfias férfival" a szex borzalmas volt, komoly érzelmi traumát okozott, pont emiatt, képtelen lennék rá még egyszer!
Nővel sem tudnám elképzelni a szexet,az is biztos.
Az általam kedvelt vékony, lányos típussal a szex fantasztikus volt, akkor éreztem, hogy ez a jó nekem!!!, de a kapcsolat sajnos nem tartott sokáig....
Várom a válaszokat, ki mit javasol nekem, mert én már kifogytam az ötletekből és érzelmileg is eléggé magam alatt vagyok emiatt mostanában.....néha úgy érzem, emiatt vénkisasszonyként fogok megöregedni magányosan, ami egy szörnyű jövő lenne egy fiatal csinos lánynak, csak mert az átlagtól eltérő a szexuális érdeklődése.....
igen, gondoltam transzneműekre is.....de még ilyen kapcsolatom soha sem volt, nem tudom, milyen lenne....
de ami itt lényeges, ha mégis szóbajönne ilyen kapcsolat, nem szeretném, ha a párom a férfiakra is gerjedne....
szóval hetero legyen, mintén, bár ez ebben az esetben elég paradox fogalom....
13:46 vagyok megint.
Van egy ismerősöm, aki lehet, hogy tetszene Neked.
De nem itt kéne megbeszélni mindenki előtt...
Írnál nekem egy e-mailt itt a lenti "Privát e-mail a válasz írójának" linkre?
Szia kedves idegen.Ha még olvasod, felelnék a kérdésedre...Irtam privát üzenetet, aszthiszem arról szól amit és akit keresel.Teljesen heteró vagyok, csakis a nőkhöz vonzódom...De úgy ahogyan te...picit másként a fiúkhoz...Bizom benne hogy reagálni fogsz...
Diplomás, normális inteligens ember lennék, aki veled egykorú...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!