Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa szexuális orientáltság? Mit tegyek?
Ezt a dolgot itt és most írom le először, még anyámnak vagy a legjobb barátnőmnek sem mertem mondani.
A helyzet a következő: Fiatal hetero lány vagyok, de valahogy mégsem stimmelnek az érzelmeim, ugyanis férfiak terén a nagyon nőies, lányos férfiak vonzzanak, akik vékonyabbak nálam (bár én is vékony vagyok, 170/52)és az arcuk is hosszú, vékony, szóval az állkapocs igen keskeny, azt imádom....Szeretem azt is, ha hosszabb hajuk van, mert azt imádom simogatni, de az se baj, ha rövid........kellemetlen tapasztalataim voltak emiatt,mert elég hamar kiderült, hogy sok közöttük a homoszexuális......emiatt már hosszabb ideje nincs senkim sem, ami elég elkeserítő.....és a másik dolog, ez az "északi típus" ami nekem tetszene, nem jellemző a magyar férfiak között, az ilyen típusú hetero férfiakat Nagy-Britannia/Írország/Észak-Német-ban láttam....amikor pár hónapot kinn babysitterkedtem....de ahhoz külföldön kellene élnem, ami most a jelen helyzetemben nem lehetséges....a hagyományos, kövérkés, kerek arcú magyar férfiak meg nem vonzzanak, akárcsak a nők sem, semmi szexuális érdeklődésem nincs irántuk, mintha egy darab fából lennék.......
valami brites/angolos típusú/külsejű partner kellene, aki olyan lányos külsővel rendelkezik, mégis férfi és hetero, de ilyet egyszerűen nem találok.....nem alkalmi szexpartner kellene, azon már túl vagyok, és elég is volt, valami hosszabb távú.....
Tudjátok, sokat nézegetem a környezetemben élő férfiakat, nyitott szemmel járok a világban és nagyon ritka, hogy vkit megfelelőnek találjak - de aki eddig tetszett,az a fickó vagy már foglalt volt - ott ragyogott a jeggyűrű az ujján / barátnővel volt, - vagy, mint a legtöbb esetben, kiderült, hogy homoszexuális....
Szóval nem tudom, mit is kellene tennem. Már ötletem sincs.....a szexuális orientáltságomat nem tudom megváltoztatni, próbáltam, de a "klasszikus férfias férfival" a szex borzalmas volt, komoly érzelmi traumát okozott, pont emiatt, képtelen lennék rá még egyszer!
Nővel sem tudnám elképzelni a szexet,az is biztos.
Az általam kedvelt vékony, lányos típussal a szex fantasztikus volt, akkor éreztem, hogy ez a jó nekem!!!, de a kapcsolat sajnos nem tartott sokáig....
Várom a válaszokat, ki mit javasol nekem, mert én már kifogytam az ötletekből és érzelmileg is eléggé magam alatt vagyok emiatt mostanában.....néha úgy érzem, emiatt vénkisasszonyként fogok megöregedni magányosan, ami egy szörnyű jövő lenne egy fiatal csinos lánynak, csak mert az átlagtól eltérő a szexuális érdeklődése.....
Én is lány vagyok, és nekem is hasonló az ízlésem, gerjedek az ilyen típusú travikra, amit leírtál (bár én azért a lányokra jobban).
Van egy csomó heteró travi, aki meg lányt keres, te lennél számukra az ideális társ. Szerintem nézz körül a Pride.hu-n és az eropolis.hu-n, sőt még az angyalkák.hu-n is (bár az alapvetően leszbikus társkereső, de van ott pár heteró travi is).
Meg egyébként az a véleményem, hogy mindenképp ki kéne próbálnod lánnyal is, hiába van előítéleted a témával kapcsolatban, mert lehet, hogy baromira bejönne neked.
Sok sikert, kívánom, hogy találd meg a boldogságot! :)
Körül fogok nézni a neten, lehet ez lenne a megoldás....
Amúgy a korom: 25 múltam, ami probléma lett, ugyanis nemrég ki akartam menni megint aupair munkára és közölték az ügynökségek, 18-25 év a korhatár...ez nekem csak ugródeszka lett volna, hogy ingyen lakhassak amíg nem találok jobb munkát, mert 3 szakmám, diplomám van...ha előre fizetném a szállást, amíg munkát keresek, az jó drága lenne....
szóval külföld egy időre lefújva....de most nem is ez a lényeg, erre a szexuális problémámra keresem a megoldást, ez sokkal fontosabb számomra!!! Ez jobban nyomaszt bármi másnál, még az anyagi javaknál is...
Figyu... nem kötekedésként mondom, csak azért,hogy tisztában legyél vele. Ez nem szexuális orientáltság kérdése. Ez egyszerű ízlés.
Egy magánvélemény: Szerintem te nem annyira a külső miatt vonzódsz ezekhez a fiúkhoz, hanem a negatív és a pozitív élményeid miatt a két különböző archeotípussal.
Esetlegesen azt a fajta érzelmi / személyiségbeli vonásokat keresd ami azt a bizonyos srácot jellemezte és ha találsz ilyet akkor jó eséllyel mellékessé válnak számodra az 'északi' külső jegyek.
Egyébként elgondolkodtatott, amit írtatok, ugyanis akit én elképzelek társnak magam mellett, az úgy néz ki, mint egy nő, hosszabb hajjal, mégis férfi (farka van), ez a paradoxon, amit nem tudok magamban sem megérteni, miért?
Ha úgy öltözne, járna, beszélne, mint egy igaz férfi, rá se bírnák nézni....na én ilyen partnert keresek....
"Egyébként elgondolkodtatott, amit írtatok, ugyanis akit én elképzelek társnak magam mellett, az úgy néz ki, mint egy nő, hosszabb hajjal, mégis férfi (farka van), ez a paradoxon, amit nem tudok magamban sem megérteni, miért?
Ha úgy öltözne, járna, beszélne, mint egy igaz férfi, rá se bírnák nézni....na én ilyen partnert keresek...."
13:46 vagyok. Nem vagy egyedül, vannak ám még ilyen lányok, akik erre izgulnak, rajtunk kívül is. :) Akarsz róla beszélgetni? Ajánljak pár alanyt neked? :)
Még az is eszembe jutott, hogy angol társkeresőn körülnézhetnél, hátha találsz magadnak társat ott, és akkor egy füst alatt a szállásproblémád is megoldódik, és mindenkinek nagyon jó lesz. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!