Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem:Idősebb nő-fiatalabb fiú kapcsolatba belemennétek, vagy csak a szemetek jár állandóan a fiatalokon?
Bár nálunk csak igen kevés (csupán másfél év a korkülönbség), a családban ez már nagyon sokszor megtörtént -nálunk és náluk is. Így szerintem nem gáz.
23L
én épp ebben vagyok,25 vagyok,a pasim pedig 20,és nagyon szeretem!
és valóban jobb,mint a velem egykorúakkal,vagy idősebbekkel.
03-17 12:32
32 évesen kinek lehetnél az anyja??? 14 éves fiúval, már teljesen legálisan lefeküdhetsz! Én 14 évesen már sok tanárnőmről fantáziáltam. A két kezem összetettem volna egy 32 éves nőért! :)
24 voltam amikor lefeküdtem 35-39-43-44 éves nőkkel. Volt egy 54 éves is, de a puncija alapján csak 20 volt. Életem legszebb emlékei!
Az ágyban szinte minden korkülönbség kinullázódik!
Szerintem nem a korkülönbség dönti el hogy mennyire illetek össze.
Az ismerőseim körében van egy olyan pár, ahol a fiú 23, a lány pedig 30. És lassan két éve együtt vannak.
Nekem 3 évvel fiatalabb szeretőm volt, de nem volt rossz. :) Mondjuk akkoriban eléggé gyámoltalan volt, szóval türelem az kell hozzá, de megéri. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!