Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőktől kérdezem:Idősebb nő-fiatalabb fiú kapcsolatba
belemennétek, vagy csak a szemetek jár állandóan a
fiatalokon?
Én fiúként belementem, és élvezem :)
2011. márc. 17. 12:24
Most 23 éves vagyok. Fiatalabbal nem jönnék össze. Lehet némely fiatalabb sokkal jobb lenne egy párkapcsolatban, de egy idő után úgyis kibukna a kor. Vagy netán, ha még a pasi tanul, én meg már dolgozom...teljesen más az életünk.
2011. márc. 17. 12:30
Ha elég tökös lenne, én meg olyan hangulatban, akkor lehet. 32N
A tévedések elkerülése végett: 18 évesen halálosan sajnáltam a gyönyörű kolléganőmet, hogy ő már 20 volt, és hát milyen öreg. Tudom, hogy hihetetlen, de szerintem nem csak én érzem magam 32 évesen is 18-nak... Aki tetszett 18 éves koromban, ma már nem az esetem, de 1-2 szívdöglesztő példányt azért látok, és akkor én is bámulom. Aztán rájövök, hogy basszus, az anyja lehetnék, ez lelohaszt, és magamhoz térek.
Szóval soha se mondd, hogy sohase :)
2011. márc. 17. 12:32
12:32 vagyok. Sir Butcher hány éves vagy?
2011. márc. 17. 12:33
32 éves vagyok és mindig is a legalább 10 évvel idősebbek jöttek be. A jelenlegi párom csak pár hónappal fiatalabb, mégis nehezen szoktam meg ennyi korkülönbséget is, az elején nagyon zavart. Nem is nézem meg a fiatalabbakat (hacsak nincs rajtuk valami feltűnő) és kapcsolatba se mennék bele velük még akkor sem, ha egyedülálló lennék.
2011. márc. 17. 12:34
Én 21 éves koromban voltam 38-as nővel majd' egy éven át, és nagyon jó volt mindkettőnknek. Tény, hogy ritkán marad tartós az ilyesmi, de a magam részéről állítom, hogy mégis megéri, mert minden pillanata egy kincs lehet (ha valóban a megfelelő emberek kerülnek össze), és nagyon sokat lehet tanulni belőle. :)
2011. márc. 17. 12:34
Én 38 éves nő vagyok..10 éve boldog kapcsolatban élek a 30 éves párommal..Én belementem,és már az elején sem zavart a nagy korkülönbség.Mivel a koromhoz képest fiatalabbnak nézek ki,nem is nagyon látni hogy idősebb vagyok..
Egyébként ha minden jól megy akkor májusban összeházasodunk..
2011. márc. 17. 12:35
12:32. Engem lelkileg megrugdosott annyira az élet, hogy már semmilyen kapcsolatot sem akarok, pláne nem egy kihasználáson alapulót, de a fiatalabb srác figyelmes és formálható, az idősebb nő meg már tudja, mi kell egy pasinak. Így a pasinak nagyon jó lesz, a nőnek meg klasszisokkal jobb lesz, mint egy korban hozzáillő, önző tuskóval.
2011. márc. 17. 12:38
Nekem 19 évesen volt 18 éves barátom. Ennél több nem igazán fért volna bele. Most már 34 vagyok, de most is max. 1-2 év, ami még elmenne. 1 év múlva - és később sem -sem fogok fiatalkákat zaklatni. :)
Nézni és kapcsolatba belemenni nagyon különböző dolgok.
2011. márc. 17. 12:42
Én kipróbáltam, nem volt rossz.
2011. márc. 17. 12:49