Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! A peniszmeretnel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! A peniszmeretnel mennyire szamit szerintetek a vastagsag?

Figyelt kérdés
Mindig azt hallani, hogy a hossz nem annyira szamit, a vastagsag viszont annal inkabb...De megis mennyire? A vastaggal tenyleg jobb a szex? Egy vekony peniszu sracnak eselye sincs, hogy jo legyen az agyban es oromet tudjon okozni a partnerenek? Egyaltalan hany cm szamit atlagosnak az atmero tekinteteben es mi az, ami mar vekony (akar targyakhoz hasonlitva is leirhatjatok)? Volt mar veletek olyan, hogy a peniszmeret miatt nem mukodott a szex es ezert vege lett a kapcsolatnak?
2011. márc. 17. 09:10
1 2
 11/18 IQnindzsa ***** válasza:
72%

A különbség az ujjak és a pénisz között az ,hogy az ujjat mozgatni lehet... bedughatsz még egyet... még egyet...

kitapogathatod a G-pontot... gyorsíthatsz, lassíthatsz...

Egészen más élményt nyújt mint egy esetlegesen vékonyka pénisz bevezetése. Persze ennek ellenére sok lány mégis magát a péniszt szereti érezni magában, de ez szerintem inkább az ösztönöknek köszönhető mint tudatos döntésnek a részükről.

2011. márc. 18. 23:18
 12/18 A kérdező kommentje:

Koszi nindzsa, en is igy gondoltam! De amugy nagyon hasznosak a valaszaid!!!

A fogyatekossagot emlegeto valaszolo reakciojara viszont tovabbra is nagyon kivancsi vagyok! No, nem azert, mert harcolni akarok vele, csak tenyleg nagyon erdekel, hogy gondolkozik egy "a meret nagyon is szamit"-taborba tartozo ember es kifejthetne jobban a velemenyet errol a fogyatekossag-dologrol, mert amit korabban irt, az nekem egy kicsit meredeknek tunik!

2011. márc. 19. 08:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan nincsen két teljesen egyforma pénisz, úgy nincs két egyforma hüvely sem. Minden lánynak más a jó, máshogy jó, mást élvez, másmilyen az izomzata, lehet szűkebb, vagy tágabb, ez lehet adottság, vagy az idő eredménye is...

Egy egy viszonylag "szűk" lánynak lehet kellemetlen egy átlagos pénisz méret is, ami meg egy másik nőnek már tényleg csak átlagos, neki lehet, hogy pont egy másik lány szerint "vékonyka" férfiú lesz az ideális.

Meg kell találni mindenkinek a hozzá illőt. Persze nem ismerkedhetünk egyből a lényegre térve, de mindkét nem segíthet magán, hogy később ne ütközzenek ki ilyen problémák.

A "semmit nem érző lányok" például kipróbálhatják az intim tornát, ezzel erősödnek a gátizmaik, a méreteikkel küzdő srácok meg lehetnek figyelmesebbek, kényeztethetnek kézzel-nyelvvel, simizhetnek, cirógathatnak kicsit az aktus után is, illetve egy kellőképp felizgatott "szűk" lány kellemetlen érzése is csökkenthető.

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy minden megoldható, de csökkenthető a probléma mennyisége, ha nem a "nem jó, akkor nem is lehet jó, kár energiát rá fecsérelni" elvet követjük.

22/L

2011. márc. 20. 17:49
 14/18 anonim ***** válasza:
19%
Sziasztok vègigolvastam az egèsz hozzàszòlàst ès meg kell h mondjam hanyingerem van az ilyen csajoktól min akiknek az 50 cm es Lò f**z is kevès ha kèpesek vagytok emiatt elhagyni egy fiút akkor b ribik vagytok megèrdemelhetnètek hogy senki se legyen veletek huzzatok a p* *csàba
2011. márc. 20. 18:57
 15/18 anonim válasza:
Szerintem nem számít túlságosan, ha nagyon szeretitek egymást akkor megoldjátok hogy mindkettőtöknek jó legyen...
2011. márc. 20. 20:03
 16/18 anonim ***** válasza:
Fhú látom nagyon nincsenek tisztában itt a méretekkel a nők, ami még nem is lenne gond, csak ne írják le az ilyeneket, hogy 5cm vastag MINIMUM. Az átlagos átmérő ahogy én tudom 3-4cm között van, és nekem is kb. 4cm ármérőjű, mégis még egyetlen partnerem sem panaszkodott, sőt, volt akinek még ez is túl vastag volt. A sok méretkomplexusos srác aki elolvassa a hozzászólásaitokat meg még jobban magába fordul a teljesen átlagos méretével. -.-"
2011. márc. 20. 20:20
 17/18 anonim válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:20

Teljesen igazat adok neked!!

2011. márc. 20. 20:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet jó tanácsot adni ebben a kérdésben,de öreg pilotaként mondom,akinek lószerszám kell,azért nem érdemes leszállni,de még felszállni se.Ha észnél van egy fiú ennél a problémánál,ha ez egyátalán felmerül,egalizálhatja egy női probléma felvetéssel,ami mint tudjuk a nők hiuak,így a nagy szerszámra vágyó nő leesik a magas lóról.A másik valóban igaz,hogy egy nőt lehet kézzel és nyelvvel is kényeztetni.Én kifejezetten szeretem nyelvvel,mert imádom a popot,ahogy észrevettem nem is nagyon ellenkeztek eddig.
2011. márc. 20. 21:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!