Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! A peniszmeretnel mennyire szamit szerintetek a vastagsag?
A különbség az ujjak és a pénisz között az ,hogy az ujjat mozgatni lehet... bedughatsz még egyet... még egyet...
kitapogathatod a G-pontot... gyorsíthatsz, lassíthatsz...
Egészen más élményt nyújt mint egy esetlegesen vékonyka pénisz bevezetése. Persze ennek ellenére sok lány mégis magát a péniszt szereti érezni magában, de ez szerintem inkább az ösztönöknek köszönhető mint tudatos döntésnek a részükről.
Koszi nindzsa, en is igy gondoltam! De amugy nagyon hasznosak a valaszaid!!!
A fogyatekossagot emlegeto valaszolo reakciojara viszont tovabbra is nagyon kivancsi vagyok! No, nem azert, mert harcolni akarok vele, csak tenyleg nagyon erdekel, hogy gondolkozik egy "a meret nagyon is szamit"-taborba tartozo ember es kifejthetne jobban a velemenyet errol a fogyatekossag-dologrol, mert amit korabban irt, az nekem egy kicsit meredeknek tunik!
Ahogyan nincsen két teljesen egyforma pénisz, úgy nincs két egyforma hüvely sem. Minden lánynak más a jó, máshogy jó, mást élvez, másmilyen az izomzata, lehet szűkebb, vagy tágabb, ez lehet adottság, vagy az idő eredménye is...
Egy egy viszonylag "szűk" lánynak lehet kellemetlen egy átlagos pénisz méret is, ami meg egy másik nőnek már tényleg csak átlagos, neki lehet, hogy pont egy másik lány szerint "vékonyka" férfiú lesz az ideális.
Meg kell találni mindenkinek a hozzá illőt. Persze nem ismerkedhetünk egyből a lényegre térve, de mindkét nem segíthet magán, hogy később ne ütközzenek ki ilyen problémák.
A "semmit nem érző lányok" például kipróbálhatják az intim tornát, ezzel erősödnek a gátizmaik, a méreteikkel küzdő srácok meg lehetnek figyelmesebbek, kényeztethetnek kézzel-nyelvvel, simizhetnek, cirógathatnak kicsit az aktus után is, illetve egy kellőképp felizgatott "szűk" lány kellemetlen érzése is csökkenthető.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy minden megoldható, de csökkenthető a probléma mennyisége, ha nem a "nem jó, akkor nem is lehet jó, kár energiát rá fecsérelni" elvet követjük.
22/L
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:20
Teljesen igazat adok neked!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!