Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! A peniszmeretnel mennyire szamit szerintetek a vastagsag?
akinek a peniszmeret miatt nem mukodik, az nem is szeret igazan.
elvileg 5 cm szeles az atlag, bar tobbszor latom hogy kevesebbel van bajuk az oldalon.
osszehasonlitaskepp, nekem valami 5cm folott, es amikor vigyazva all, nem tudom rahuzni a wc papir gurigat :P:D
Szijja! Most írhatnám azt, mint a többi lány, aki nem akar megbántani, hogy nem számít... De számít... Nem is kicsit... Csak gyakorikérdéseken senki nem meri bevallani, de sok kapcsolat megy tönkre a péniszméret miatt! Szerintem jobb lenne, ha olyan lányokra gyúrnál, akik valami hasonló fogyatékosságban szenvednek mint te... Pl. kicsi a mellük, vagy a térdükig ér a csöcsük :(
Pusszancs
Hát, jobban számít a vastagság, mint a hossz, ezt aláírom. Centikben viszont nem tudom neked megmondani. Egyénfüggő a lányoknál, ki mennyire könnyen megy el, és ki mit élvez.
Én például nem élveztem a szexet azzal a sráccal, akinek nem voltak olyan jó adottságai ilyen téren. Ettől függetlenül semmi gondom nem lett volna vele ilyen téren, ha kellően törődő és odaadó lett volna az ágyban. Például: ha esetleg menet közben nem jön össze a dolog, akkor lett volna benne annyi, hogy szex után kényeztet még.
Ez olyan kérdés mint a pénz...
Nem lehet kijelenteni, hogy nem számít. Hiába szeret teljes szívéből azzal nem lehet sem jól lakni, sem pedig nagyokat élvezni.
Valami volt abban, hogy a hozzá passzolót kell megtalálnia az embernek, ugyanakkor nem úgy, hogy ha kicsi a f@rkad akkor kismellű csajt keress. Ha az átlagnál kisebb szerszámod van akkor olyat kell keresni aki az átlagnál szűkebb, mert ha harangozik benne az nem jó. Ugyanúgy ha nagyobb f@rkad van akkor olyan lányt kell keresni aki az átlaghoz képest kevésbé szűk, hiszen az sem jó ha be sem tudja tenni, mert nem jó a lánynak...
Összegezve ez is csak egy tulajdonság amit most kiemeltél a rengeteg egyéb közül és erre kérdezel rá, pedig nem csak ez határoz meg egy férfit.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:50
Bocsáss meg ,hogy ellentmondok neked de nagyon is számít. Nem lehet lesöpörni ezt a kérdést azzal ,hogy ha szereti a lány akkor az úgy jó... Nem a péniszvastagság a legfontosabb kérdés egy pár szexuális életében DE igenis nagy fontossággal bír, különösen ha a skála valamelyik extrém oldalán van a méret. Ha túl vastag az is lehet baj és ha túl vékony akkor is. Beszélgettem egyszer egy régebbi barátnőmmel ,korábbi pasikról és mesélte ,hogy volt egy szerelme akinek nagyon kicsi volt. Akárhogy próbálkoztak... akárhányszor... még a behatolást sem érezte. Ez frusztrálta a fiút is meg egy idő után őt is. Tönkrement a szexuális életük és a végén szétmentek. Sohasem mondta meg a fiúnak mert nem akarta bántani, de a méret volt a fő ok végeredményben ami homokot szórt a fogaskerekek közé.
Szóval mindkét oldalnak igaza van de egyiknek sincsen.
Visszatérve az eredeti kérdésre. A vastagság az ami igazán számít ha méretről van szó. Azt kérdezted ,hogy egy vékonyabb srácnak van-e esélye ,hogy jó szerető legyen. Persze ,hogy van. Csak neki sokkal ügyesebbnek kell lennie mint annak aki el van látva jobban.
Az átlag vastagságra is rákérdeztél... Úgy tudom 5cm körül van az átlag fehér embereknél.
Koszi az eddigieket!
En mindenhol azt olvastam, hogy a hiheto felmeresek szerint 3-4 cm az atlagos atmero, de mar en sem ertem, mert csomo helyen irjak, hogy 5 cm legyen minimum...
Es meg egy dolgot nem ertek: elvileg a lanyok erzik es elvezik, ha egy mutatoujj van bennuk, akkor hogy lehet az megis, hogy egy mutatoujjnal vastagabb es nagyobb peniszt nem ereznek??? Ha a mutatoujjat erzik, akkor a peniszt is kene, nem?
Es az egyik lany hozzaszolo valaszara muszaj kulon reagalnom: te azt mondod, hogy a kis mell es mondjuk a kis peniszmeret fogyatekossag?? Akkor hol van a hatarvonal szerinted az egeszseges es a fogyatekos ember kozott a mellboseg es a peniszmeret tekinteteben, mondjuk konkretan centimeterekben kifejezve???
Nezd meg ezt a not:
Ami a mellmeretet illeti, szerinted o mar fogyatekossaggal kuzd??? Mert ha igen, en kivanom, hogy sokkal sokkal tobb no szulessen ilyen "fogyatekosnak"!!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!