Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti melyiket választanátok az ágyba: Vékony de csúnya vagy duci de szép?
Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 23:18
21/25 anonim 

válasza:

Nem igazán értem miért kell kiakadni ezen a kérdésen. Bár valóban erősen szuggesztív, ettől még nem elítélendő, ha egy lány szeretne egy kis önbizalmat nyerni abból, hogy legalább a csúnya csajoknál vonzóbb.
23:25:
Ha én is valóban keresnék edzőpartnert, írnék, de azt valószínűleg nem köszönnéd meg, mert mozogni sem bírnál néhány napig :D
22/25 anonim 

válasza:

A vékonyat választanám.
Ahogyan a szép,úgy a csúnya is eléggé tág fogalom.
Ez a kategóriába szorítás meg a kérdező egyértelmű elfogultságát jelzi.
23/25 anonim 

válasza:

a szépet , ha már lehet válogatni csúnya és szép között xD
24/25 anonim válasza:
kinek mi a szép....és a csúnya.
25/25 anonim 

válasza:

"Vékony de csúnya vagy duci de szép?" - Ezt sose értettem. Vagy szép, vagy csúnya - vagy tetszik vagy nem. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!