Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti melyiket választanátok az ágyba: Vékony de csúnya vagy duci de szép?
Más szóval Te egy duci lány vagy, aki szeretne egy kis biztatást?
Nálam a szép fogalmába nagyon korlátolt mértékben fér bele a túlsúly, de értelem szerűen egy Quasimodo-val nem feküdnék le csak amiatt, mert sovány.
duci de szép az kizárt olyan hogy lehet... persze ha duci n nem azt érted hogy elvan hizva, akkor okés. csakhogy manapság az összes túlsúlyos csaj aztmondja magára hogy hát duci... az pedig nem lehet szép, akármilyen az arca, annak az arca is kövér már...
a vékony szépet választanám
"Vékony de csúnya vagy duci de szép?"
Erre nem tudok egyértelműen válaszolni mivel a csúnya és a szép mindenkinek mást jelent, nem is beszélve a duciról: vannak akik csak pár kg felesleggel rendelkeznek és ducinak hiszik magukat és vannak iszonyú kövér (tényleg kövér) emberek akik szintén ducinak mondják magukat (meg vastag csontozatúnak...).
megint előjött: vannak kövér lányok, duci lányok, molett lányok, dagadt lányok, "van mit fogni rajta" típusú lányok, husibb lányok, teltebb lányok...stb... aztán mindenki döntse el melyik hova tartozik, de megsértődnek rajta han em oda sorolod őket ahova kell:D
mellesleg ezt szeretem, az ilyen kérdésekben a duci lány mindig szép, és mindig csak picit súlyosabb a kelleténél, a vékony viszotn tuti hogy göthös bányaló. éljen a pártatlanság.
Szamóca ott a pont!!!
Én is kezdem magam sza.rul érezni,hogy vékony vagyok, mert mindenhol "fogni való duci, meg deszka gebe van"..
Pedig én arányosan vékony vagyok, nem deszka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!