Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2011. január 1-én együtt vtam a barátommal, és a, , kiszállós'' módszert alkalmaztuk! Januárban meg is jött, de sem februárban, sem ebben a hónapban nem jelentkezett a mensim! Attól félek h terhes vagyok! Van erre esély attól h januárban megjött?
a ciklusod hanyadik napján voltál az együttlétkor?
azonnal teszt és nőgyógyász, főleg ha fiatal vagy, hiszen már nem sokáig lehet elvetetni ha esetleg baj történt. legközelebb ne legyetek felelőtlenek.
rendben :) és köszönöm szépen a segítségeteket :D
de még 1 kérdés: és h ha a jelek megvannak arra h meg akar jönni? már mint hasfájás meg ilyenek... kérdeztem már mást is ezzel kapcs, és azt mták h akk vszinű h meg fog jönni! v butaságot mtak vna?
A terhesség tünetei is lehetnek hasonlóak, min a menzeszé. Csinálj tesztet.
Nem is értem, hogy más abban a hónapban miért nem csináltál, mikor nem jött meg...
Majd írd meg az eredményt.
Egyébként a 12 hét valószínűleg már letelt, mivel azt az utolsó szabályos (tehát a teherbeesés előtti) menzesztől számolják.
Szia!
Én pontosan ugyan ezt éltem át! :D Decemberbe (2009) együtt voltam a barátommal, január 8-án megjött (igaz kevés) de azzal úgy voltam, hogy a nyugtató mellékhatása (mert annyira magas volt a vérnyomásom, hogy azt kellett szednem 5 napig, és ez így beleesett). Februárba már nem jött meg, viszont éreztem, hogy most, most, most most..aztán nagyon elkezdett a hasam fájni oldalt (talán ott, ahol a petevezeték van, ki is dudorodott valami (illetve ezt én beszéltem be magamnak meg a nőgyógyásznak is megmagyaráztam a diagnózist! :D)) elmentem dokihoz, aki azt monda, hogy valószínűleg nem is fog megjönni októberig, onnantól meg a szoptatástól függ...WÁÁÁ :) Én ugyan ezeket éreztem, de semmi rosszullétem nem volt, annyi jele volt, hogy elkezdtem fogyni. Azóta már 5 és fél hónapos fiam van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!