Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2011. január 1-én együtt vtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2011. január 1-én együtt vtam a barátommal, és a, , kiszállós'' módszert alkalmaztuk! Januárban meg is jött, de sem februárban, sem ebben a hónapban nem jelentkezett a mensim! Attól félek h terhes vagyok! Van erre esély attól h januárban megjött?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 22:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

a ciklusod hanyadik napján voltál az együttlétkor?

azonnal teszt és nőgyógyász, főleg ha fiatal vagy, hiszen már nem sokáig lehet elvetetni ha esetleg baj történt. legközelebb ne legyetek felelőtlenek.

2011. márc. 16. 22:17
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen, van!
2011. márc. 16. 22:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy nagy szarba keverted magadat.Tudnod kell hogy egy abortusszal fölléphetnek olyan sérülések, hogy akár soha többé nemlehet gyermeked sem, ami azért meggondolandó..
2011. márc. 16. 22:22
 4/14 A kérdező kommentje:
az 1üttlét után 13.-án jött meg...
2011. márc. 16. 22:22
 5/14 A kérdező kommentje:
tudom h nem lehet azzal letudni h beteg vtam közbe meg elég sok stressz is ért 3hónap alatt, de benne lehet ez is a pakliba h ezért nem jött meg!!?? v hülyeséget olvastam vna?? :/
2011. márc. 16. 22:24
 6/14 anonim ***** válasza:
benen lehet, de szépen kérlek vegyél egy tesztet, egy ezres max, aztán írd meg ide, h mi lett!!
2011. márc. 16. 22:26
 7/14 A kérdező kommentje:

rendben :) és köszönöm szépen a segítségeteket :D

de még 1 kérdés: és h ha a jelek megvannak arra h meg akar jönni? már mint hasfájás meg ilyenek... kérdeztem már mást is ezzel kapcs, és azt mták h akk vszinű h meg fog jönni! v butaságot mtak vna?

2011. márc. 16. 22:33
 8/14 anonim ***** válasza:

A terhesség tünetei is lehetnek hasonlóak, min a menzeszé. Csinálj tesztet.

Nem is értem, hogy más abban a hónapban miért nem csináltál, mikor nem jött meg...

Majd írd meg az eredményt.

Egyébként a 12 hét valószínűleg már letelt, mivel azt az utolsó szabályos (tehát a teherbeesés előtti) menzesztől számolják.

2011. márc. 16. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Elég felelőtlen vagy, hogy nem védekeztél(mert ez nem az).Nem bántásból mondom.Vegyél egy tesztet mert simán lehetsz terhes.
2011. márc. 16. 23:24
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én pontosan ugyan ezt éltem át! :D Decemberbe (2009) együtt voltam a barátommal, január 8-án megjött (igaz kevés) de azzal úgy voltam, hogy a nyugtató mellékhatása (mert annyira magas volt a vérnyomásom, hogy azt kellett szednem 5 napig, és ez így beleesett). Februárba már nem jött meg, viszont éreztem, hogy most, most, most most..aztán nagyon elkezdett a hasam fájni oldalt (talán ott, ahol a petevezeték van, ki is dudorodott valami (illetve ezt én beszéltem be magamnak meg a nőgyógyásznak is megmagyaráztam a diagnózist! :D)) elmentem dokihoz, aki azt monda, hogy valószínűleg nem is fog megjönni októberig, onnantól meg a szoptatástól függ...WÁÁÁ :) Én ugyan ezeket éreztem, de semmi rosszullétem nem volt, annyi jele volt, hogy elkezdtem fogyni. Azóta már 5 és fél hónapos fiam van :)

2011. márc. 17. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!