Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Beteges vagyok? :S Bővebben lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges vagyok? :S Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a szexben kifejezetten a kissé fájdalmasabb dolgokra indulok be, mint pl. ha húzzák a hajam, vagy fojtogatnak (de nem erősen, csak mintha masszíroznák a nyakamat elölről) Ez beteges, vagy normális? A párom azt mondja, normális, ő pl. a karmolásra indul be, de ez mégis csak más. Meg mi van, ha csak szolidaritásból mondja? :S Segítsetek!
2011. márc. 16. 22:01
1 2
 11/17 IQnindzsa ***** válasza:

Egyáltalán nem beteges dolog ez. Amiket írsz az szerintem egész sok lány fejében ott motoszkál csak sokan nem merik átélni ezt senkivel sem. Amit a trágárságról írtál azt különösen érdekesnek találtam mert a két dolog többnyire együtt jár. De mondjuk az kell alapon ,hogy olyan ember csinálja ezt aki abszolút képes dominánsan viselkedni. Ha a párod nem domináns alkat vagy esetleg kifejezetten szubmisszív akkor a trágárság egyszerűen komikusan hangzik a szájából. Ha a férfi birtokba vesz téged 'erőszakkal' és abszolút dominanciával akkor egyszerűen nem tudom elképzelni ,hogy ne lennének ugyanilyen hatással rád a trágár kifejezések. Gondold csak végig... az a barátod akinél felháborodtál, uralkodott feletted? Fogadjunk ,hogy nem érezted ,hogy behódolnál az akaratának.

Mindegy. Összefoglalva a dolgot. Abszolút nincs parára okod. A barátoddal azért legyen egy nagyon nagyon őszinte beszélgetésetek a dologról. Én nem hiszem ,hogy szolidaritás miatt mondta volna amit mondott.

2011. márc. 17. 08:28
 12/17 A kérdező kommentje:

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:00

többször gondoltam már rá, hogy izgalmas lehet, de szerintem ő nem nézi ki belőlem, hogy jó néven venném :D a másik meg, (ami nem gond) hogy folyton azt figyeli, hogy én elég nedves vagyok-e. és egy ilyen hirtelen akciónál nem biztos, hogy menne a nedvesedés. meg vele is meg kéne beszénlem hogy mikor nem számítok rá, ugyan kapjon már el : DDD

köszönöm a választ mindkettőtöknek. :)

2011. márc. 17. 18:46
 13/17 kiskovi válasza:

én szerintem nem probléma hogyha gerjedsz az ilyenekre :D

amugy te meg suttogd egyszer a fülébe hogy fitymaháncs :)

tuti nevetni fog rajta :D

2011. márc. 17. 18:56
 14/17 A kérdező kommentje:
miért pont FITYMAHÁNCS? :D
2011. márc. 17. 19:10
 15/17 Pinocchio ***** válasza:
Újabb ötlet:vedd rá a barátodat hogy súgja ezt a füledbe orosz akcentussal:most mégbászlák te nőstény!
2011. márc. 18. 00:15
 16/17 anonim válasza:
éljen a szado-mazo!XD
2011. márc. 18. 13:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Pinocchio, imádom a kommentjeidet :D
2011. márc. 18. 18:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!