Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges vagyok? :S Bővebben lent.
Egyáltalán nem beteges dolog ez. Amiket írsz az szerintem egész sok lány fejében ott motoszkál csak sokan nem merik átélni ezt senkivel sem. Amit a trágárságról írtál azt különösen érdekesnek találtam mert a két dolog többnyire együtt jár. De mondjuk az kell alapon ,hogy olyan ember csinálja ezt aki abszolút képes dominánsan viselkedni. Ha a párod nem domináns alkat vagy esetleg kifejezetten szubmisszív akkor a trágárság egyszerűen komikusan hangzik a szájából. Ha a férfi birtokba vesz téged 'erőszakkal' és abszolút dominanciával akkor egyszerűen nem tudom elképzelni ,hogy ne lennének ugyanilyen hatással rád a trágár kifejezések. Gondold csak végig... az a barátod akinél felháborodtál, uralkodott feletted? Fogadjunk ,hogy nem érezted ,hogy behódolnál az akaratának.
Mindegy. Összefoglalva a dolgot. Abszolút nincs parára okod. A barátoddal azért legyen egy nagyon nagyon őszinte beszélgetésetek a dologról. Én nem hiszem ,hogy szolidaritás miatt mondta volna amit mondott.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:00
többször gondoltam már rá, hogy izgalmas lehet, de szerintem ő nem nézi ki belőlem, hogy jó néven venném :D a másik meg, (ami nem gond) hogy folyton azt figyeli, hogy én elég nedves vagyok-e. és egy ilyen hirtelen akciónál nem biztos, hogy menne a nedvesedés. meg vele is meg kéne beszénlem hogy mikor nem számítok rá, ugyan kapjon már el : DDD
köszönöm a választ mindkettőtöknek. :)
én szerintem nem probléma hogyha gerjedsz az ilyenekre :D
amugy te meg suttogd egyszer a fülébe hogy fitymaháncs :)
tuti nevetni fog rajta :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!