Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges vagyok? :S Bővebben lent.
Hajhúzást, szorítást én is bírom, és beindít. Ez nem beteges.
22/L
22:12 ;)
Kérdező: Beszéljétek meg. Komolyan. Mármint, nem komolyan beszéljétek meg hanem üljetek le és teljes komolysággal kérdezd meg tőle. Fontos szerintem hogy ne érezze úgy hogy húha.. ha nem azt mondom amit kell otthagy. Csak, jó tisztázni az ilyet. Esetleg.. bevetheted a: Úg ylátam rajtad hogy nem volt valami teljesen jó. De amúgy, ha a karmolásra beindul nem hiszem hogy gondok lesznek ezzel:)
F/20
az viszont érdekes, utolsó, hogy a 'mocskos' szavakra nem gerjedek annyira.
volt barátommal együtt voltunk, mikor kiejtette a száján, hogy élvezz te szuka, felpofoztam és leborultam mellé hogy mekkora bunkó :D
Szerintem nincs ezzel baj. Sok nő van, aki többé-kevésbé szereti az alárendelt szerepet az ágyban, és ha irányítják. Te még nem is tartozol a nagyon extrém kategóriába, ha csak ilyen hajhúzás, apró fojtogatás fordul elő, és egyéb szerszámok nem kerülnek elő. :)
Viszont ha tényleg ennyire bejön a vadulás, akkor ki kéne próbálnotok azt is egyszer, hogy játékból elkap, amikor valami mással foglalkozol, és az ellenkezésed ellenére ott rögtön megerőszakol. Valahogy hozzátok össze! Biztos nagyon élveznéd. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!