Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szombaton buli után hajnali...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szombaton buli után hajnali 5kor azaz vasárnap lefeküdtem a barátommal. Szombaton lett vége a menstruációmnak és gumi nélkül csináltuk mielőtt elment kivette . Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 21:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
a megérett petének valahogy távoznia is kellene
2011. márc. 16. 22:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha nem értesz hozzá, akkor minek okoskodsz?

Nem maga a pete távozása a menstruáció. A pete elhal és szépen kiürül.

Nem kell hozzá vérzés.

Nem úgy történik, hogy csak úgy megtermékenyítetlenül beágyazódik, aztán ha nem jön spermium, akkor leválik a méhnyálkahártyával együtt.

És képzeld el, vérzés is van peteérés nélkül.

Ugyanis a kettő nincs olyan szoros összefüggésben, mint ahogy te gondolod.

2011. márc. 16. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:

hűűű, sztem ezt az okos eszmecserét most hagyjuk abba, magad túl oksnak, engem túl hülyének nézel, szeretem az ilyet, köszi szépen.

jóéjt

üdv

2011. márc. 16. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem néznélek hülyének, ha nem mondanál hülyeséget.
2011. márc. 16. 22:25
 15/19 anonim ***** válasza:

"Nem néznélek hülyének, ha nem mondanál hülyeséget."

Kedves válaszoló...Lehetne kicsit kedvesebbet is szerintem semmi rosszat nem mondott Neked a másik válaszoló. Úgy bírom az ilyen nagyszájú, okoskodó embereket akik ahelyett h türelmesen elmagyaráznák a másiknak amit esetleg rosszul tud, jól leugatják aztán ennyi... Bele lehet kötni ebbe is, hogy én is hülyeséget mondtam de én úgy vélem nem. Egy kis kedvességgel többre jutnál!

2011. márc. 17. 02:55
 16/19 anonim válasza:

Aaliyah válaszát megcáfolomXD

Nekünk úgy jött össze, rögtön mensi után....És TERVEZETT BABA!!!

2011. márc. 17. 09:31
 17/19 anonim ***** válasza:

Leírtam, hogy nem feltétlenül jár a peteérés vérzéssel.

Erre közölte velem, hogy "vhogy a petének távoznia kell"....

Ha ez nem butaság, akkor mi?

Ez legalább annyira lekezelő stílusú hozzászólás volt, mint ahogy utána én írtam.

Ennyi erről.

2011. márc. 17. 10:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Én meg az olyan embereket nem szeretem, akik rosszul tudnak vmit, de azért azt hangoztatják mindenhol.

Nem értem miért jó, ha másnak is rossz infót mondanak.

2011. márc. 17. 10:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez Neked lekezelő hozzáállás, hogy a megérett petének valahogyan távozni kell? Akkor valószínűleg Vele nem voltak még lekezelőek az emberek :D Én "külső szemlélőként" olvasgattam a hozzászólásokat és szerintem nem volt Veled lekezelő csupán elmondta, hogy Ő hogy gondolja... Emberek, szeretet és béke! :)

Egyébként ha már itt vagyok a kérdezőnek mondanám, hogy bár kevés az esély rá, de eshetsz teherbe. Nekem a legkisebb tesóm is menszesz után 1 nappal fogant meg. Ritka ez, de lehetséges. De szerintem ne parázz! Legközelebb használjatok óvszert ha nem szeretnétek babát! :)

17 hetes kismama

2011. márc. 17. 11:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!