Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombaton buli után hajnali 5kor azaz vasárnap lefeküdtem a barátommal. Szombaton lett vége a menstruációmnak és gumi nélkül csináltuk mielőtt elment kivette . Lehetek terhes?
Persze, lehetsz. Miért ne lehetnél?
Hány napos a ciklusod? Hány napos a menzeszed?
Meg tegyük hozzá, hogy spontán peteérés orgazmus (is) kiválthat (de anélkül is elfordul, ritkán, de megesik).
És a gumi nélküli szeretkezés olyan, mintha szitával akarnál védekezni gépfegyver ellen. Lehet, hogy megvéd, de nagyobb az esélye, hogy nem. Miért nem lehet megérteni, hogy ha nem akartok gyereket, használjatok gumit! 70 nyavalyás forint a DM-ben, az abortusz meg sok-sok ezer (és a lelki részéről még nem is beszéltünk) a gyerek meg milliós nagyságrend, ha embert akartok faragni belőle (gyerekként meg nehéz lesz...)
ha menzesz után rögtön voltatok együtt, akkor kicsi az esélye, de legközelebb használjatok gumit.
utolsónak: úgylehet nem tudja mi az a ciklus, nemtom akkor minek kell szexelni, de most nem vagyok leosztós hangulatban.
Akkor segítek neki: Menzesz első napjától a következő menzesz első napjáig eltelt idő (napokban kifejezve).
Az elég nagy általánosítás, hogy menzesz után kevés az esély. Ha pl vkinek csak 21 napos a ciklusa, akkor akár rögtön menzesz után is időszerű lehet a peteérése.
Arról nem is beszélve, hogy létezik spontán peteérés is.
Azt már csak félve említem meg, hogy a spermiumok több napig is életben maradhatnak a női nemi szervekben...
ha 21 napos a ciklusa akkor persze, esélyes lehet, de nem a 21 nap az átlag azért :)
meg jöttök itt a spontán peteéréssel, de valahogy nem sok szó esik arról, hogy nőknek tömegesen lenne spontán peteérésük(=2 vérzés egy hónapban) ez már tényleg nagyon ritka.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!