Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok! Beengednétek egy csajt 3. -nak az ágyatokba?
Figyelt kérdés
Mostanában ez a téma nagyon izgat, kiváncsi vagyok,h ez mennyire gyakori.2011. márc. 16. 18:35
1/18 anonim válasza:
Szivesen beengednénk 3. dik lányt söt mindaketten kényeztetnénk is
23L
2/18 anonim 

válasza:

Nem,mert szerelmesek vagyunk egymásba és szerintünk ez egy komoly kapcsolatba nem fér bele.Én legalábbis nem tudnám nézni,ahogy a párom egy másik lányt tömköd...egy laza/szexkapcsolatba lehet,hogy belefér,de egy komolyabb kapcsolatban rosszul is elsülhet...én nagyon kiborulnék,ha felhozná ezt a témát,pedig nem vagyok prűd,szinte minden újításra kapható vagyok,de ez nem fér bele.
19/L
3/18 anonim 

válasza:

Én ugyan nem vagyok pár, de nem.
4/18 anonim 

válasza:

semmi értelme, ha szereti az ember a párját, akkor csak ő kell neki, ha meg nem, előbb utóbb úgyis kiderül....mondjuk egy kizárólag testi kapcsolatba talán belefér...
5/18 anonim 

válasza:

Biztos, hogy nem engednék be egy 3. személyt az ágyunkba, legyen az nő vagy férfi...
6/18 anonim 

válasza:

A válaszom nekem is szintén nem!! semmiképpen! nagyon rosszul is eltud süli a dolog, és ezt semmiképpen nem kockáztatom, mert komoly kapcsolatban élek. Ha valamire szüksége van a páromnak, együtt oldjuk meg... csak egymást kényeztetjük!!
7/18 anonim 

válasza:

"holnap után tökfőzelék, a gruppenszexből sosem elég"
r.pitbull
9/18 anonim 

válasza:

Már kérdezte a barátnőm h szeretném-e de nemet mondtam:)Annyira büszke voltam magamra:D
10/18 kisnita 

válasza:

Igen, előfordulhat. Körülmény függő. Ott még azért nem tartunk, hogy direkt ilyen csajokat keresgéljünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!