Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a heréivel?
Figyelt kérdés
A napokban volt az elsö szexuális együttlétem a mostani barátommal.Minden jol ment,csak azon lepödtem meg nagyon,hogy amikor megérintettem a kezemmel a lényeget,az egyik heréje normális volt,a másik pedig joval kissebb és puhább a másiknál.Még nem kérdeztem meg,hogy miért ilyen neki,és még kicsit ciki is lenne.Amugy 29 éves,még fiatal,ezért nem értem,hogy miért is olyan puha...mintha valami fonnyadt valamihez értem volna.:S2011. márc. 16. 17:00
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy az egyik heréje nem szált le.
2/9 anonim válasza:
Az nem ciki, hogy fogdosd a heréjét, csak az ciki, hogy rákérdezz? Érdekes vagy, hallod...
4/9 A kérdező kommentje:
kössz az "értelmes" válaszokat!!!!!!
2011. márc. 16. 17:29
6/9 anonim válasza:
Köszi a beszámolót. A kérdés hülyeség.
7/9 anonim válasza:
Az első vagyok. Nem hülyeség. Létezik az ugynevezett rejtett heréjűség . Ilyenkor az egyik, hagy mindkét here a magzati élet végén nem szál le. Ha ezt nem kezelik újszülött vagy csecsemőkorban, akkor a herezacskó "üres", vagy félig "üres" marad.
9/9 anonim válasza:
Harapj rá egyenként mind a 2re, amelyiknél felsikolt az az igazi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!