Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A G-pont orgazmus végterméke, távozásának helye?
Figyelt kérdés
Igaz e az, hogy a G-pont izgatása során keletkezett váladék a húgycsövön keresztül távozik? Vagy én csinálom rosszul? Nem kellett pisilnem, de pisilési inger érzet után elengettem magam és nem a hüvelyen keresztül spriccelt ki, hanem a hugycsönyíláson. Bepisiltem?
Több helyen is utánna olvastam, és nézelődtem ,de semmire nem juottam. Aki tapasztalt és tényleg tudja m
2011. márc. 16. 16:54
11/12 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. Ezek szerint valóban nem a hüvelyből távozik. Megnyugtató, azt hittem valami nem stimmel nálam
2011. márc. 16. 17:48
12/12 anonim válasza:
Megnéztem a videót. Elhiszem, hogy ilyen is van, de hagy ne kelljen már bizonygatnom, hogy nekem meg a hüvelyemből jön a folyadék. Mert nekem (és szerintem még vannak rajtam kívül páran) onnan jön. Neked (és biztos még sok más nőnek) meg a húgycsőből jön. Részemről téma lezárva.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!