Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A G-pont orgazmus végterméke,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A G-pont orgazmus végterméke, távozásának helye?

Figyelt kérdés

Igaz e az, hogy a G-pont izgatása során keletkezett váladék a húgycsövön keresztül távozik? Vagy én csinálom rosszul? Nem kellett pisilnem, de pisilési inger érzet után elengettem magam és nem a hüvelyen keresztül spriccelt ki, hanem a hugycsönyíláson. Bepisiltem?

Több helyen is utánna olvastam, és nézelődtem ,de semmire nem juottam. Aki tapasztalt és tényleg tudja m

2011. márc. 16. 16:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen a hugycsőbe ürülő mirigy okozza a G-pont orgazmust.
2011. márc. 16. 16:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak így könnyen hihetik, hogy pisiről van szó...:/
2011. márc. 16. 17:01
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem gyakran van g-pont orgazmusom, és a folyadék a hüvelyen keresztül távozik, hiszen a hüvelyben lévő mirigyek termelik. Valóban érezhetsz vizelési ingert a g-pont izgatása során, mert az közel van a húgyhólyaghoz. De a húgycsövön keresztül csak a vizelet távozik.
2011. márc. 16. 17:20
 4/12 A kérdező kommentje:
a g-pont izgatása során a hugycsőbe termelődik a válladék, nem a hüvelybe. Szerintem nincs kizárva. Neked nem hüvelyi orgazmusod volt?
2011. márc. 16. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem a húgycsőbe termelődik a váladék, olvass utána! Tapasztalt vagyok, tudom mi az a g-pont orgazmus. A váladék a hüvelyből ürül.

"Ha az G-pont segítségével eljutsz a csúcsra, ne lepődj meg, ha híg, tejszerű folyadék csöpög a hüvelyedből. A nők egy részénél ez a fajta gyönyör valóságos ejakulációt okoz."

Itt a link, ahonnan ezt kimásoltam, és ahol erről részletesen olvashatsz.

[link]

2011. márc. 16. 17:34
 6/12 A kérdező kommentje:

igen, itt én i olvastam ,de máshol is, sőt képes voltam videókat is nézni. A legtöbb helyen steril áttetsző váladékról tesz említést.

Az orgazmus során a mirigy váladékot lövellhet ki, mely azonban nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.

( [link] )

2011. márc. 16. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Oké, hiszek neked, de én eddig erről még nem hallottam. Rengeteg g-pont orgazmusom volt már, és nekem mindig a hüvelyből távozott valóban fehéres folyadék. Ezek szerint vannak olyanok, akiknél ez másképp működik. De nagyon egyszerű megállapítani, ha nincs jellegzetes vizelet szaga, akkor kizárt dolog, hogy bepisiltél volna. A lényeg, hogy élvezd.
2011. márc. 16. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
A váladék tényleg nem tejfehér (az elég érdekes lenne), de nekem nem is teljesen áttetsző.
2011. márc. 16. 17:44
 9/12 anonim ***** válasza:

G-pont által kiváltott orgazmus [szerkesztés]

A G-pont (Gräfenberg-pont) egy még nem teljesen tisztázott dolog. Nem minden nőnek van ingerelhető G-pontja. De ez nem jelenti azt, hogy nem élhetnek teljes értékű szexuális életet. Az orgazmus intenzitása elsősorban az izgalmi állapottól függ.

Még nem tudjuk 100%-osan biztosra, hogy mi is a G-pont gyakorlatilag, de a következő magyarázat tűnik a leglogikusabbnak és a legvalószínűbbnek: a G-pont a női prosztata. Mivel ez egy alapvetően férfi szerv, ezért sorvadásnak indul. Ennek a sorvadásnak a mértéke fogja meghatározni, hogy elég nagy marad-e ahhoz, hogy a hüvely falán keresztül ingerelhető legyen. A vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el; egy szivacsos gömböcskeként dudorodik ki, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Kezdetben számos nő kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, van, akinél ez vizelési ingert idéz elő. (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Ha ez a pont izgalmi állapotba kerül, folyadékot válthat ki. Ekkor beszélünk női ejakulációról. A G-pont ingerlésének hatására ún. Skene-mirigyek (amik elképzelhető, hogy megegyeznek a G-ponttal) váladékot kezdenek termelni, ami a húgycső falán jön ki. Orgazmus hatására az itt kicsapódó váladék kilövell. Nem vizeletről van szó.

( [link]

2011. márc. 16. 17:46
 10/12 A kérdező kommentje:
értem, és neked hol távozik a folyadék?
2011. márc. 16. 17:46
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!