Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A G-pont orgazmus végterméke, távozásának helye?
Igaz e az, hogy a G-pont izgatása során keletkezett váladék a húgycsövön keresztül távozik? Vagy én csinálom rosszul? Nem kellett pisilnem, de pisilési inger érzet után elengettem magam és nem a hüvelyen keresztül spriccelt ki, hanem a hugycsönyíláson. Bepisiltem?
Több helyen is utánna olvastam, és nézelődtem ,de semmire nem juottam. Aki tapasztalt és tényleg tudja m
Nem a húgycsőbe termelődik a váladék, olvass utána! Tapasztalt vagyok, tudom mi az a g-pont orgazmus. A váladék a hüvelyből ürül.
"Ha az G-pont segítségével eljutsz a csúcsra, ne lepődj meg, ha híg, tejszerű folyadék csöpög a hüvelyedből. A nők egy részénél ez a fajta gyönyör valóságos ejakulációt okoz."
Itt a link, ahonnan ezt kimásoltam, és ahol erről részletesen olvashatsz.
igen, itt én i olvastam ,de máshol is, sőt képes voltam videókat is nézni. A legtöbb helyen steril áttetsző váladékról tesz említést.
Az orgazmus során a mirigy váladékot lövellhet ki, mely azonban nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül.
( [link] )
G-pont által kiváltott orgazmus [szerkesztés]
A G-pont (Gräfenberg-pont) egy még nem teljesen tisztázott dolog. Nem minden nőnek van ingerelhető G-pontja. De ez nem jelenti azt, hogy nem élhetnek teljes értékű szexuális életet. Az orgazmus intenzitása elsősorban az izgalmi állapottól függ.
Még nem tudjuk 100%-osan biztosra, hogy mi is a G-pont gyakorlatilag, de a következő magyarázat tűnik a leglogikusabbnak és a legvalószínűbbnek: a G-pont a női prosztata. Mivel ez egy alapvetően férfi szerv, ezért sorvadásnak indul. Ennek a sorvadásnak a mértéke fogja meghatározni, hogy elég nagy marad-e ahhoz, hogy a hüvely falán keresztül ingerelhető legyen. A vagina belsejében felül, a szeméremcsont irányában helyezkedik el; egy szivacsos gömböcskeként dudorodik ki, mely szexuális izgalmi állapotban megnövekszik. Kezdetben számos nő kellemetlennek éli meg a G-pontja kitapintását, van, akinél ez vizelési ingert idéz elő. (Valójában nem kell vizelnie, csak nehéz megkülönböztetni a két érzést.) Ha ez a pont izgalmi állapotba kerül, folyadékot válthat ki. Ekkor beszélünk női ejakulációról. A G-pont ingerlésének hatására ún. Skene-mirigyek (amik elképzelhető, hogy megegyeznek a G-ponttal) váladékot kezdenek termelni, ami a húgycső falán jön ki. Orgazmus hatására az itt kicsapódó váladék kilövell. Nem vizeletről van szó.
( [link]
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!