Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy ez a baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy ez a baj?

Figyelt kérdés
A barátom ha már megcsókol hevesebben elindul bennem egy vágy,és ha nadrágon keresztül pl. hozzám ér ,akkor is vágyom rá, és jól esik amit csinál, de nem nedvesedem be.Létezik hogy azért,mert a napi folyadék bevitelem átlagon aluli? Vagy más oka lehet?
2011. márc. 16. 15:54
 1/3 anonim válasza:

Én sem iszok túl sokat (napi 4-6 deci kb, volt, hogy egy korty ment csak le :D ), de itt nem ez a baj szerintem, mert akkor én is bajban lennék :)

Amikor első alkalommal akartam lefeküdni a barátommal, eléggé izgultam a dolog miatt, és nem álltam rá készen, ezért én sem indultam be biológiailag, noha érzelmileg a plafonon voltam :) Szóval elcsúszott a mi "elsőnk"...

Szerintem nálad is ez lehet, nem hinném, hogy orvosi magyarázatra szorulsz :D

2011. márc. 16. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ a folyadékbeviteltől. Több kell a puncidnak. Semmi gond, csak tudjatok róla, majd ha kell.
2011. márc. 16. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem függ a folyadéktól, gondolj pl arra, hogy részegen vagy simán csak alkohol fogyasztása után sem olyan könnyű benedvesedni, mert az alkohol nagyon sok vizet elvon a szervezetből. de persze ezer más oka is lehet, pl izgulás, szorongás stb.
2011. márc. 16. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!