Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex közben fantáziáltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben fantáziáltok erotikus dolgokról, vagy csak a párotok jár a fejetekben?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a nők többsége igen, a férfiakra pedig nem jellemző az erotikus fantázia szex közben. Én férfi vagyok, és szex közben nem szoktam, párom pedig általában mindig. Erről amúgy mit gondoltok, az nem gond, hogy neki az elmenéshez valami szexuális fantázia kell, nem pedig a valóság? Engem nem zavar, csak érdekel a véleményetek. Egyébként nekem van szexuális fantáziám, de szex közben, csak a valóságot tudom átélni, semmilyen szexuális kép nem jelenik meg az agyamban.
2011. márc. 16. 11:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lány vagyok és nem szoktam fantáziálni szex közben,de a páromról el tudom képzelni.
2011. márc. 16. 12:09
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a fantazialas helyett inkabb jatszatok szado mazosdit. Szerintem egyikotok sem banna. Pusz!
2011. márc. 16. 12:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Érdekes, én pont fordítva olvastam, hogy a férfiak inkább fantáziálnak, a nők kevésbé.

Én nőként ilyet sosem tettem, nem is értem hogy miért lennék együtt valakivel aki mellé fantáziálnom kell. Nekem egy furcsa. És ebből kiindulva bántana is ha megtudnám, hogy akivel vagyok épp valamiről fantáziálgat. Még akkor is ha rólam. Legyen jelen, ne máshol.

2011. márc. 16. 12:41
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Épp ezért kérdeztem mert kíváncsi vagyok, hogy másoknál hogy van ez. Azért gondoltam, hogy inkább a nőkre lehet ez igaz, mert ők érzékenyebbek, nagyobb a képzelőerejük. De lehet nincs igazam.
2011. márc. 16. 13:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

En no vagyok,24 eves.

Nyugodtan lehet lepontozni,en ugyanis 99%-ban fantazialgatok aktus kozben.Nagy almodozo vagyok,a szexben sincs ez maskepp.Nem kell felre erteni,a ferjem tokeletesen kielegit,csak nekem igy a jo,sokkal konnyebben van orgazmusom,es sokkal nagyobb,ha elkalandozok szex kozben.Nem masik ferfira gondolok,hanem pl.helyekre,ahol izgi lehet szeretkezni,arra,hogy epp minket filmez valaki,meg ilyenek.

Miert lenne ez zavaro???

Szerintem hadd csinalja mar mindenki ugy,ahogy jolesik neki,es nem kell ezert lehurrogni senkit.

Egyaltalan nem megcsalasrol van szo,ha valaki ezt annak kepzeli,az nincs tisztaban a szo fogalmaval.

2011. márc. 16. 13:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!