Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben fantáziáltok erotikus dolgokról, vagy csak a párotok jár a fejetekben?
Érdekes, én pont fordítva olvastam, hogy a férfiak inkább fantáziálnak, a nők kevésbé.
Én nőként ilyet sosem tettem, nem is értem hogy miért lennék együtt valakivel aki mellé fantáziálnom kell. Nekem egy furcsa. És ebből kiindulva bántana is ha megtudnám, hogy akivel vagyok épp valamiről fantáziálgat. Még akkor is ha rólam. Legyen jelen, ne máshol.
En no vagyok,24 eves.
Nyugodtan lehet lepontozni,en ugyanis 99%-ban fantazialgatok aktus kozben.Nagy almodozo vagyok,a szexben sincs ez maskepp.Nem kell felre erteni,a ferjem tokeletesen kielegit,csak nekem igy a jo,sokkal konnyebben van orgazmusom,es sokkal nagyobb,ha elkalandozok szex kozben.Nem masik ferfira gondolok,hanem pl.helyekre,ahol izgi lehet szeretkezni,arra,hogy epp minket filmez valaki,meg ilyenek.
Miert lenne ez zavaro???
Szerintem hadd csinalja mar mindenki ugy,ahogy jolesik neki,es nem kell ezert lehurrogni senkit.
Egyaltalan nem megcsalasrol van szo,ha valaki ezt annak kepzeli,az nincs tisztaban a szo fogalmaval.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!