Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben fantáziáltok erotikus dolgokról, vagy csak a párotok jár a fejetekben?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a nők többsége igen, a férfiakra pedig nem jellemző az erotikus fantázia szex közben. Én férfi vagyok, és szex közben nem szoktam, párom pedig általában mindig. Erről amúgy mit gondoltok, az nem gond, hogy neki az elmenéshez valami szexuális fantázia kell, nem pedig a valóság? Engem nem zavar, csak érdekel a véleményetek. Egyébként nekem van szexuális fantáziám, de szex közben, csak a valóságot tudom átélni, semmilyen szexuális kép nem jelenik meg az agyamban.2011. márc. 16. 11:05
1/15 anonim válasza:
Dugod a párodat és ő meg közben másról ábrándozik? És ez neked nem gyanús egy kicsit?
2/15 anonim válasza:
Én csak a páromra figyelek sex közben. Jobb ő mint a fantázia:) 22/l
3/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy cím kicsit félreérthető. De általában én vagyok a fantáziájában, csak nem a valóságban, hanem az ő fantáziájának megfelelően.
2011. márc. 16. 11:18
4/15 A kérdező kommentje:
Pl: hogy én vagyok a tanár, ő meg a diák. Most csak egy blöd példát mondtam, hogy értsétek miről van szó. A valóságtól nehezen megy el szex közben, csak iylen fantáziálástól tudott mindig is, régi exeivel is.
2011. márc. 16. 11:21
6/15 anonim válasza:
Ja ,szerintem is egyre zavarosabb,lehet hogy két nőcit kell itt egy párként értelmezni.
7/15 anonim válasza:
mér,olyan bonyolult egyesek felfogása?kire-mire gondolsz mondjuk amikor extázisban nyögdécselsz az orgazmus közepette?!?:)
8/15 A kérdező kommentje:
férfi nő, túl bonyolultan írtam le a gondolataimat valószínűleg, én (férfi) nem fantáziálok, ő (nő) igen.
Ő általában helyzetekről fantáziál. Én nem szoktam semmiről.
2011. márc. 16. 12:02
9/15 anonim válasza:
Nekem is kell néha fantáziálnom szex közben. Ha fáradt vagyok másképp nem megy. Tudom, ez így nem a legjobb. Általában át tudom magam adni az élménynek, de néha kell kicsit fantáziálnom ahhoz hogy elmenjek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!