Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyszer lefeküdnék növel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyszer lefeküdnék növel, megtudna tanítani, hogy orgazmusom legyen?

Figyelt kérdés

27 éves hetero nö vagyok, idáig pár tartós kapcsolatom volt, van...

Imádom a páromat, csak egyetlen problémám van és az az orgazmus hiány, már sokat olvastam, kisérletezgettünk, de idáig még nem sikerült... Olvastam, hogy végül is tanulni kell, minnél több tapasztalatot kell szerezni, na én most ezt értem de nem szeretnék több pasival probálkozni, mert nekem a párom megfelel, szeretem öt... ezért gondoltam arra, hogy mi lenne ha egyszer egy növel probálkoznék, mert azt talán még le is nyelné a párom, meg amúgy is mindig érdekelt hogy milyen lehet növel, meg azért nö nö talán még taníthat is...

Igazán megköszönném ha valaki pár jótanáccsal ellátna, csak kérem mellözenek a: fuj te beteg vagy stb. stb. hozzászólások, mert nem vagyok beteg normális ember vagyok, aki szeretné megoldani a problémáit a párjával, hogy tovább tudjunk lépni végre ezen és egymást szeretnénk élvezni... Elöre is KÖSZÖNÖM!

2011. márc. 16. 09:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én (előbbi, 30/N) is voltam már úgy nővel, hogy elmondása szerint nagyobb orgazmust produkáltam neki, mint a barátja, de az ő problémájukat ez valóban nem oldja meg, még siker esetén sem. (És mint írtam, nem is mindig sikerül.) Bár ez mindennek ellenére egyszeri alkalom maradt, és ő kezdeményezte, amikor megtudta, hogy bi vagyok. Akkor 20 körül voltam, ma már nem tennék ilyet, mármint nem nyúlnék bele egy kapcsolatba (illetve a magaméból se tekintenék ki).

De úgy látom, nem ritka jelenség, hogy az orgazmusprobléma orvoslását leszbikus vagy biszex barátnőiknél keresik a lányok. Hát nem tudom, ha valaki nem tud vagy nem akar komolyan tervezni egy másik nővel, akkor ez egyfajta tévút (mint ahogy maga a megcsalás is), és értelme nem sok van. Ráadásul a leszbikus lányt meg is bánthatja, ha esetleg ő komolyan beleszeret és tervezne vele.

Ugyanakkor meg is értem, mert én sem voltam addig nyugodt, míg nem lett orgazmusom. Igaz, nekem csiklói a tizenéves kor szerencsétlenkedéseit leszámítva mindig is volt, és később a hüvelyi is kialakult. A nőkkel való szex azonban egy más jellegű élményt nyújtott, és nem a problémamegoldásra alkalmaztam, szerintem arra nem jó.

2011. márc. 16. 15:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Megértelek, nekem sincs a párommal orgazmusom, 3 éve élünk nemi életet, és 31( nő) leszek.

Nekem is eszembe jutott már, hogy vajon egy nő, okozhatna orgazmust?

2011. márc. 16. 15:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet ezt így kijelenteni h igen nővel lenne orgazmusod,mindenkinél ez más,én teljesen egyetértek 30/N el hogy ha van párod, és tényleg szereted akkor az az egy alkalom max arra jó h tényleg átéled az orgazmust, de összefog zavarni, mert meg nem fogja oldani a problémáitokat,inkább nagy az esély rá h csak összezavar..igaz az az állítás h egy nő tudja mi kell a nőnek ez eddig okés, de te a szerelmeddel akarod az orgazmust, és egy férfi nem tudja ugyanazt adni mint egy nő,és félreértés végett nem azt mondom h egy nő többet tud nyújtani,hanem MÁST nyújt,nem összehasonlítható a kettő.

19/L

2011. márc. 16. 15:40
 14/15 anonim ***** válasza:
most azt kéred hogy feküdjünk le veled?mármint lányok?
2011. márc. 16. 15:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Csajok bocs hogy pasiként beleszólok. A páromnak (egy ideje a feleségem : ) ) a korábbi kapcsoaltaiban soha nem volt orgazmusa, még csak nem is élvezte a szexet. Néhány pasija volt, nem sok, de egyikkel sem volt neki jó. Ő is azon gondolkodott, hogy inkább lenne egy csajjal, kezdte feladni a pasi-témát.

Nem tudom, hogy ő változott-e idő közben, vagy csak mi passzolunk nagyon, de a kezdetektől jó volt együtt a szex, már elsőre elélvezett, amin eléggé meglepődött. Csak később mondta el... Nem hiszem, hogy ez csak miattam lenne, nem hiszem hogy sokkal az átlag felett lennék.

Amúgy kicsit most is izgatják a páromat a lányok, engem nem zavar.

Azt hitte magáról, hogy benne van a hiba és pocsék az ágyban. Hát egyáltalán nem az :)

Nem tudom mi a megoldás, de lehet hogy "csak" a megfelelő, hozzátok passzoló pasit kellene megtalálni. 30F

2011. márc. 16. 16:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!