Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer lefeküdnék növel, megtudna tanítani, hogy orgazmusom legyen?
27 éves hetero nö vagyok, idáig pár tartós kapcsolatom volt, van...
Imádom a páromat, csak egyetlen problémám van és az az orgazmus hiány, már sokat olvastam, kisérletezgettünk, de idáig még nem sikerült... Olvastam, hogy végül is tanulni kell, minnél több tapasztalatot kell szerezni, na én most ezt értem de nem szeretnék több pasival probálkozni, mert nekem a párom megfelel, szeretem öt... ezért gondoltam arra, hogy mi lenne ha egyszer egy növel probálkoznék, mert azt talán még le is nyelné a párom, meg amúgy is mindig érdekelt hogy milyen lehet növel, meg azért nö nö talán még taníthat is...
Igazán megköszönném ha valaki pár jótanáccsal ellátna, csak kérem mellözenek a: fuj te beteg vagy stb. stb. hozzászólások, mert nem vagyok beteg normális ember vagyok, aki szeretné megoldani a problémáit a párjával, hogy tovább tudjunk lépni végre ezen és egymást szeretnénk élvezni... Elöre is KÖSZÖNÖM!
"normális ember vagyok, aki szeretné megoldani a problémáit a párjával"
Akkor oldd meg a pároddal! Szerintem az legkevésbé sem megoldás, hogy megcsalod, ráadásul azzal az ürüggyel (és céllal), hogy majd mástól megkapod a gyönyört, mert tőle eddig még nem sikerült.
Biszex nőként sem vagyok biztos abban,hogy ez meg fogja oldani.
Lesz.arom, ki hogy ítéli el a szereplőket, elmesélem: egy leszbikus barátnőm éppen ilyen jótékony céllal feküdt le hasonló problémákkal küzdő hetero barátnőnkkel (azaz a hetero csajszi kezdeményezte a szexet, hasonló reményekkel, mint amik Benned vannak) és nem jött össze a dolog, hiába igyekezett a leszbikus lány... :(
Akkor sincs orgazmusod,ha a párod kézzel izgat, vagy nyal? Vagy ha aktus közben odanyúl a csiklódhoz,és az aktus alatt végig izgatja kézzel? (Vannak pózok, ahol ez kivitelezhető)
Az utolsót leszámítva egy nő is kb. ugyanezt csinálná, ez mítosz, hogy a nők garantáltan tudnak valami nagyon extrát. Más, és kész, de ha Téged önmagában nem is vonz egy nővel való szex, terapeutikus célra nem biztos, hogy alkalmas.
30/N
Szia,hát nemtom, én leszbikus lány vagyok,és volt már ilyenben részem,többet nem csinálnám az igaz, de akkor nemvolt senkim,és a csaj nagyon elvolt keseredve ők már 3 éve voltak együtt, és sehogy nem jött össze,ismertem a párját is,ő benne volt,tudott róla, így én is belementem:P Végül is siker lett olyan értelemben h orgazmusa volt velem, de ettől még nekik nem lett jobb ,szóval utólag belegondolva így sok értelme nincs annyi h végre átélheted ,de utána meg csaj felém kezdett "húzni",úgyhogy nem tudom én nem mennék bele, max akkor ha 100%an szereted a párod.
19/L
19/L tőled volt csak orgazmusa? Masztitól ezek után sem? Érdekes, hogy veled volt orgazmusa, szóval képes lenne rá, csak nem tanulta meg?!
Nem csoda, hogy inkább feléd kezdett húzni, veled élte meg az első orgazmusát...
hát én már régóta ismertem a lányt,és próbáltam tényleg a legjobbat nyújtani neki,gyengéden,de mégis szenvedélyesen,tényleg igazán szép este volt,nem dugás volt:P hanem szeretkezés:)DE igen utána sem tudott elmenni a párjával,és mivel találkoztam vele utána is mindig felhozta h milyen jó volt, és természetesen vágyott rá h megint:/ képes volt az orgazmusra, nem is egyszer.
19/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!