Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyik farokméret sem felel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AngyaliRocker kérdése:

Egyik farokméret sem felel meg. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Az exemnek pici kukija volt, sosem mentem el vele, de nem is élveztem a sexet. Jelenlegi pasimnak durungnagy van..meg vastagságban is ott van azért. Vele se nagyon megy. Már biztos, hogy az én hibám, ugye?

19/L

2011. márc. 16. 00:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ugyan pontos méreteket nem írtál, de ha az első pasidnak nem volt mondjuk 10 centis fütyije sem, közvetlenül utána pedig jött egy másik 20 centinél hosszabb farokkal, akkor tényleg elég peches vagy, és nem csodálom, hogy még nem igazán sikerült élvezned egyszer sem a szexet. :)

Mindenesetre most már elég a sopánkodásból, ideje megragadni, ami van, és szépen, fokozatosan megtanulni használni! Az elején csináljátok nagyon óvatosan! Előzze meg hosszas előjáték a behatolást, és a párod figyeljen, hogy ne tolja be teljesen! Idővel hozzászoksz, aztán már te is kifejezetten élvezni fogod, hogy feszít. ;)

2012. jan. 17. 02:24
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!