Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AngyaliRocker kérdése:
Egyik farokméret sem felel meg. Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Az exemnek pici kukija volt, sosem mentem el vele, de nem is élveztem a sexet. Jelenlegi pasimnak durungnagy van..meg vastagságban is ott van azért. Vele se nagyon megy. Már biztos, hogy az én hibám, ugye?
19/L
2011. márc. 16. 00:51
1/11 anonim válasza:
Dehogy. Csak pont az extrém eseteket fogod ki.
2/11 anonim válasza:
Káma Sutra 2.fejezet első bekezdés.
Pontosan a problémádról szól.
Ajánlom a figyelmedbe!
3/11 anonim válasza:
Dehogy! Csak pont a 2 véglettel találkoztál. A közepessel/átlagossal majd jó lesz, hidd el! Ha ragaszkodsz a nagyfarkú pasidhoz, akkor hosszabb előjátékkal próbálkozzatok a behatolás előtt!
4/11 anonim válasza:
Ha még sajátmagadtól sincs orgazmusod akkor veled lehet a hiba, esetlek le van nőve a csiklód.
5/11 anonim válasza:
A problémádnak nincs köze a farokmérethez. De valószínűleg nem is a Te hibád.
6/11 anonim válasza:
szerintem sem a méretek miatt van.nekem nincs nagy brém,ránézésre kb 13-4 cm.de akivel eddig lefeküdtem,mind kerestek utána is.szóval rossz nem lehetett nekik,mivel ferrarim nincs.
sztem te nem vagy rajta a témán annyira,és a partnereid balekok,h észrevegyék a hibát.
24/ff
8/11 anonim válasza:
Káma Sutra 2.fejezet első bekezdés.
Pontosan a problémádról szól, idézném:
"A probléma mindig, és csakis a NŐ. És ha nem, akkor még lehet a Nő is."
9/11 anonim válasza:
Ez hatalmas FAKE ez a kérdés. Egyetlen nő sem olyan, hogy kiírjon egy olyan kérdést, mikor már összejött a pasijával és osztja itt az észt, hogy ez túl kicsi ez túl vastag. Ha mégis van ilyen lány, kívánom, hogy egyedül öregedjen meg, ha neki ennyire számít a méret.
10/11 anonim válasza:
Tanulj meg magadnak örömet okozni, aztán tanítsd meg a párodnak is. Úgy valószínűleg ő is örömet tud majd okozni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!