Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A körülmetélt férfiak valóban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A körülmetélt férfiak valóban később élveznek el?

Figyelt kérdés
2011. márc. 15. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Mivel nincs előbőr, ezért a makk folyamatos dörzsölésnek van kitéve, így érzéketlenebbé válik, mint a körülmetéletlenek. Ennek következménye lehet a későbbi elélvezés.
2011. márc. 15. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Átlagban igen, mivel a makkjuk mindig érintkezik pl alsónadrággal, ezért úgymond "hozzászokik" az ingerléshez és kevésbé lesz érzékeny... Persze, ez mind nem annyira számottevő. Az én férjem is körül van metélve, és ha olyan a szitu ő is el tud menni 3 perc alatt... viszont aránylag elég sokáig bírja...:)
2011. márc. 15. 22:26
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
A második kommenthez nincs mit hozzátenni, elmondott mindent. F27-körülmetélt
2011. márc. 15. 22:31
 4/11 anonim ***** válasza:
13%
És ha az ujjaid folyamatosan hozzáérnek valamihez, akkor az ujjaid is érzéketlenné válnak és nem tudsz majd tapintani? gondolkozz már
2011. márc. 15. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Ez volt aztán a hasonlat....
2011. márc. 15. 22:40
 6/11 anonim ***** válasza:
45%
Ez egy hülye kérdés, bocsi. És szerinted, hogyan tudod lemérni?? Mivel mindenkinek más az ideje, hogy a túróba lehet lemérni ilyen alapon (körülmetélt és nem körülmetélt)? Nincs belőlem másolat és másból sem, hogy lemérjem melyik jobb. Ez lemérhetetlen. Lehet magyarázatott keresgélni, de valójában nem relatív. Honnan tudod, hogy pont amiatt ment el korábban vagy sem? Mihez méred illetve kihez? Mint mondtam ez hülye kérdés, de nem provokálásként mondtam.
2011. márc. 15. 22:54
 7/11 anonim ***** válasza:
94%

Én pl saját magamon mérem... Amikor még nem voltam körülmetélve, akkor nagyon hamar elmentem. Amikor pedig körülmetéltek, akkor egy pár napig minden mozdulatra erekcióm lett. Később pedig azt vettem észre, h több ideig bírom így körülmetélten... Engem csak 21 évesen metéltek körül fitymaszűkület miatt.

üdv.

2011. márc. 15. 22:57
 8/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagyok körülmetélve, de gyárilag rövid a fitymám, úgyhogy a makkom nekem is szabadon van. Nem tűnik úgy, hogy érzéketlen lenne, elég hamar el tudok menni.
2011. márc. 15. 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Én körülmetélt vagyok és elég nehezen megyek el. Orális szexet nem is szeretem, mert úgy el se tudok menni eleve...

Nagyon gáz eljárás... nagyon... most visszaalakító műtétre megyek, kb két és félmillió Ft-omba fog kerülni..... nem köszönöm meg ezt a csonkolást :(

2011. márc. 27. 07:49
 10/11 anonim ***** válasza:
51%
Nekem is csak bajt hozott a körülmetélés :(
2011. szept. 12. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!