Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hetero pasik élvezik, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero pasik élvezik, ha egy nő megdugja őket vibrátorral?

Figyelt kérdés
Én csaj vagyok,de nagyon szeretem popoba. Vajon a pasik is?
2011. márc. 15. 22:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Leginkább agyban dől el. Férfiaknak nehezebb rávenniük magukat erre, a tabu jellege miatt. Ha agyban benne van is, akkor még felléphet testi gond esetleg, ami miatt nem élvezi. De ha mindkét dolog megvan, akkor biztos, hogy élvezni fogja, még talán jobban is, mint a nők, mert a férfiaknak ott van a prosztata és az ondóhólyag, melyek izgatása kellemes lehet. Attól most eltekintek, hogy a párjának is tudnia kell, hogyan kell csinálni, síkosító, meg minden, mert ezt te biztosan tudod, ha te magad is szereted ezt a dolgot.

És igen, én is hetero férfi vagyok és élvezem.

2011. márc. 16. 05:20
 12/12 IQnindzsa ***** válasza:

Én hetero pasi vagyok és a proszi masszázst imádom. Volt olyan csajom aki két ujjal csinálta (az állat! :P )...

A mostani csajom egy elvadult fantázia csata közepén közölte velem ,hogy ki fog kötözni és vibrátorral megdugja a seggem. (egyéb trágárságokat is mondott de az nem ide tartozik... ;) )

Ez az egész dolog partnerfüggő amúgy. Valószínűleg nem fogadnám ezt a dolgot pozitívan bárkitől...

Hááát... mit mondjak. Rohadtul felizgatott a gondolat.

Szóval... hetero pasi létemre azt kell mondjam ,hogy nagyon is élvezném ha egy nő megdugna vibrátorral. (na persze azért a méret sem mindegy... ;) )

2011. márc. 16. 07:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!