Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero pasik élvezik, ha egy nő megdugja őket vibrátorral?
Figyelt kérdés
Én csaj vagyok,de nagyon szeretem popoba. Vajon a pasik is?2011. márc. 15. 22:07
2/12 Panda Péter válasza:
ezt embere válogatja, én tuti nem csinálnám soha. persze lehet, hogy valaki meg erre izgul.
3/12 anonim válasza:
A férfiak is izgathatóak "hátulról". A közfelfogással ellentétben, ez nem feltétlen igényel homoszexuális beállítottságot sem. De hasonlóan megy, mint a lányoknál: valakinek bejön, valakinek meg nem.
4/12 Joco901019 válasza:
Én pasi vagyok és szerintem egy hetero pasi sem szeretné, ha a barátnője vibrátorral áááá fúúúj.
5/12 anonim válasza:
Joco, a magad nevében beszélj, másokéban ne, ha lehet kérni. Pl. én hetero vagyok, de nem feltétlen vetném el az ötletet.
6/12 anonim válasza:
Egyértelműen nem tetszik az ötlet.
7/12 anonim válasza:
Az első válaszolónak ment a pont:)
8/12 anonim válasza:
Lehet hogy élvezik, de én tuti nem .Nem is próbáltam, de nem is fogom.
9/12 anonim válasza:
Ujjat azt igen, de a vibrátor az lehet h mar tul sok lenne
10/12 anonim válasza:
Kábé ahogy az előző írta. Én nem zárkózom el egy ujjal történő prosztatamasszázstól, szóval nem vagyok az anális izgatás ellen, viszont azt semmiképpen sem szeretném, hogy megdugjanak. Az már egy teljesen más kategória, és függetlenül attól, hogy fizikailag milyen élmény, nem érezném magam jól abban a szerepben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!