Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz hogy ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy ezt válaszolta?

Figyelt kérdés
a pasimmal együtt vagyunk több mint 1 éve.. és még nem mentem el vele szexuális téren. és ezt meg említettem neki. (nem szoktam szimulálni hasonlók) és kérdeztem hogy eddig nem vette észre? és azt válaszolta hogy "hát nem is figyeltem eddig"..
2011. márc. 15. 21:06
1 2
 11/15 anonim válasza:

Tipikusan az a pasi aki csak magára gondol.

Hát ez elég gáz. Ezek után nehogy "kedvezz" neki. Pótolja csak befele az elmaradását...

2011. márc. 15. 21:21
 12/15 Moszuke ***** válasza:

///A kérdező kommentje:

azt vártam hogy mikor veszi magát észre :)///

ajj pff tipikus idióta nő... még is hány gondolat olvasó emberrel találkoztál eddig, hogy erre vártál?

egy férfi se lesz az életedben aki gondolatolvasó lesz.. ha nem rágod a szájába mi az ábra akkor lesheted mikor veszi magát észre.....

2011. márc. 15. 21:22
 13/15 A kérdező kommentje:
bocsi de nem vagyok idióta! és amúgy szerintem egy pasinak alap hogy észreveszi .. IDIÓTA -.-"
2011. márc. 15. 21:25
 14/15 anonim ***** válasza:
nem a fiúnak kell észrevenni ha nem sikerül hanem a lánynak szólni. de te ezt is tetted csak valószínűleg túl sokat vártál. fogadok ha megkérdezte hogy jó volt-e mindig azt mondtad hogy igen. akkor meg hogy vette volna észre? persze ha nem kérdezte meg akkor egy önző ember.
2011. márc. 15. 21:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Már bocs, de igen csak szégyen h ha a pasi nem veszi észre, vagy legalábbis alap h érdeklődik, az megint más h a lány is szól. MErt hát igen csak észrevehető jelei vannak egy női orgazmusnak. ugyan is ALAP LENNE, HOGY FIGYELÜNK A PARTNERRE, és ha figyelünk ez is észrevehető.

Am tényleg v önző, vagy csak zavarban volt és úgy gondolta h jó mentés, csak nem jött össze.

Kérdezd meg tőle.

2011. márc. 15. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!