Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz hogy ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy ezt válaszolta?

Figyelt kérdés
a pasimmal együtt vagyunk több mint 1 éve.. és még nem mentem el vele szexuális téren. és ezt meg említettem neki. (nem szoktam szimulálni hasonlók) és kérdeztem hogy eddig nem vette észre? és azt válaszolta hogy "hát nem is figyeltem eddig"..
2011. márc. 15. 21:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha nem poénnak szánta, akkor elég gáz..
2011. márc. 15. 21:07
 2/15 anonim ***** válasza:
zavar hogy rád nem figyel sex közben? mert akkor gáz
2011. márc. 15. 21:08
 3/15 anonim ***** válasza:

Ááá dehogy...

Őszinte leszek!

Az a lényeg h neki jó legyen és kielégüljön a többi nem érdekes!

4/15 A kérdező kommentje:
teljesen komolyan mondta :S
 5/15 anonim ***** válasza:
egy évig vártál vele,hát érdekes egy élőlény vagy:)
 6/15 anonim válasza:
ez akkora egy allat.... tobb lehetoseg all fenn.. vagy az van, hogy cikibe jott,mert nem tudott kielegiteni es igy fedezte ezzel az allitasaval, vaaagy tenyleg ekkora gyoker, hogy csak magara figyel. de ezt neked kene tudni abbol ahogy elmondta .. hangsuly arckifejezes, a szemedbe nezett e stb... csak ismered mar valamennyire
2011. márc. 15. 21:09
 7/15 A kérdező kommentje:
azt vártam hogy mikor veszi magát észre :)
2011. márc. 15. 21:10
 8/15 anonim ***** válasza:
szerintem törődj te is csak magaddal és adj hangot neki! mindig mond hogy de gyors voltál, vagy hogy csak ennyi volt?? meg kérdezd meg hogy akkor téged is kielégít ma? meg ha nem kívánod akkor ne csináld hiszen kit érdekel a másik.
2011. márc. 15. 21:10
 9/15 anonim válasza:
Na szép..ha már most nem érdekli a saját élvezeted, mit nyújt később?! Remélem, viccelt. Beszélj vele!
2011. márc. 15. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:
Állj ki az igazadért basszus, mi az már hogy ő elmegy és otthagy a fenébe hát a pofám leszakadna komolyan..
2011. márc. 15. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!