Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik "Gumifóbia"?
Üdv.
Érdekes helyzet állt elő.. És nem tudom hova tenni. A helyzet a következő.: Mikor elkezdenénk az aktust a barátommal, minden jól megy addig amíg elő nem kerül a gumi. Amikor elkezdi felhúzni egyszerűen elmegy minden..khm "kedve". Persze nem neki, hanem a szerszámának. És onnantól már meg van halva az egész. Próbáltuk már sokféle gumival, és mindegyiknél ez az eredmény. Párom a korábbi barátnőjével(8évig voltak együtt)nem használt óvszert. Lehet hogy csak egy kis visszaszokási idő kell neki? Valakivel volt már hasonló?
(N/28)
ha TE nem alkalmazkodsz akkor majd ő miért?:D
én tuti nem csinálnám gumival..
ha TE nem alkalmazkodsz akkor majd ő miért?:D
Ezt most így.. nem igazán értem..
Sajnos úgy tűnik létezik. Manapság már "divatba" is jött. Egyszerűen ciki a gumi. A fiúk megszokták, hogy mindenki bogyózik, és ha nem, akkor hát így reagálnak.
Próbálkozzatok még, hátha visszaszokik, vagy keressetek más módszert.
Ha szültél már, akkor a spirált javaslom, ha nem, akkor pesszárium+spermicid, esetleg spermicid+megszakítás naptármódszerrel kiegészítve.
De egyik sem olyan hatékony, mint a gumi.
Én azért még egy darabig próbálgatnám a gumi dolgot. Ennek nem lehet szervi oka, szóval mindenképpen pszichés.
Off:
Látom van néhány igen értelmes "férfi" társam a válaszadók között. Nem szapulni kéne a kérdezőt, hogy miért nem Ő szedi a tabit, mint írta egészségügyi oka van, azért nem szedhet.
On:
Meg lehet szokni a gumit, vagy 20 évig én is elleneztem, de a mostani élettársam nem szed gyógyszert, és kénytelen voltam hozzászokni. Előjátékba belefér, hogy felhúzod neki.
Értem. Köszi a válaszokat:)
Szóval akkor nem azért van mert nem kíván.. hanem mert elszokott tőle, esetleg másfajta óvszert használt előttem és szokatlan neki a mostani..^^(Ehhez a részéhez nem értek, sosem volt péniszem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!