Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik "Gumifóbia"?
Üdv.
Érdekes helyzet állt elő.. És nem tudom hova tenni. A helyzet a következő.: Mikor elkezdenénk az aktust a barátommal, minden jól megy addig amíg elő nem kerül a gumi. Amikor elkezdi felhúzni egyszerűen elmegy minden..khm "kedve". Persze nem neki, hanem a szerszámának. És onnantól már meg van halva az egész. Próbáltuk már sokféle gumival, és mindegyiknél ez az eredmény. Párom a korábbi barátnőjével(8évig voltak együtt)nem használt óvszert. Lehet hogy csak egy kis visszaszokási idő kell neki? Valakivel volt már hasonló?
(N/28)
"Párom a korábbi barátnőjével(8évig voltak együtt)nem használt óvszert. Lehet hogy csak egy kis visszaszokási idő kell neki?"
Velem is hasonló volt a helyzet, én baromi sokáig nem tudtam visszaszokni (régebben semmi gondom nem volt vele), így aztán mi is a tabit választottuk. Nem értem egyébként, hogy mitől van ez, de rohadt kellemetlen, minden szempontból.
20:12
Persze, kényesség, szánt szándékkal gátolja a nemiszervében a véráramlást. Priceless.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!