Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tomi8521 kérdése:

Szerintetek lehet terhes?

Figyelt kérdés
egy csajba beleraktam 5cmert a péniszemből pici előváladék de kb 10-20mp ig utána kivettem...van esélyemert azt halloam h min 10-15 kell...
2011. márc. 15. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
az előválladék nem spriccel, nem olyan mint amikor elélvezel...
2011. márc. 15. 20:28
 12/19 A kérdező kommentje:
oké köszi:)
2011. márc. 15. 20:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy 8an írhatják, hogy LEHET hogy terhes, de ha EGY írja hogy nem, akkor annak hiszel és azonnal megnyugodsz.

Utolsó igaz, hogy kiemelted, hogy ez így nem lesz jó hosszútávon, én TUTI biztos vagyok benne, hogy a nagyeszű kérdező a továbbiakban is marad olyan "elővigyázatos" mint amikor csak 20mp-ig dugta a csajt óvszer nélkül, neked köszönhetően.

2011. márc. 15. 20:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem köszönhetően. Én egy vad idegen ember vagyok számára, próbáld már meg rám fogni, hogy miattam fogja továbbra is ezt csinálni. Amikor leírtam, hogy baromság így (nem) védekezni. Alig vagy most szánalmas. Lassan azt is mondod majd, hogy eddig is miattam dugta be a farkát minden védekezés nélkül. Ne röhögtessél már. Lehet terhes, és mégis mennyi az esély arra, hogy ennyitől most terhes lesz. Ha ettől a csajnak gyereke lesz akkor annak minimum egy Einstein és Julia Roberts keveréknek kell lenni. Attól, hogy ijesztgetitek szerencsétlent, és végig idegeskedik egy hónapot, és fölöslegesen elkölti a pénzét tesztekre, a lány még ugyan úgy nem terhes. Azon meg, hogy megpróbálod rám fogni, még mindig kínomban röhögök, ezért a megjegyzésért az életben minimum szájba b.asztalak volna, annyira rosszindulatú, és nagyképű, és acsarkodó.
2011. márc. 15. 20:53
 15/19 anonim ***** válasza:

Utolsó: Szted ha azt mondod neki, hogy tuti nem vagy terhes, mert így nem lehet, de azért máskor ne csináld, akkor neki mi jön le belőle?

Kérdező: De igen, lehet terhes. Nem túl nagy az esélye, de attól még előfordulhat.

Ha nem akarsz gyereket, akkor előbb gondolkozz, aztán cselekedj, és használj óvszert.

2011. márc. 15. 21:40
 16/19 A kérdező kommentje:
csak annyi h kicsit ittunk....tudok gondolkodni de nem piásan szerencse h nem olyan sokat ittunk........:/
2011. márc. 15. 21:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Na és most, hogy te írtál egy kifogásolható választ nem fogja elkölteni a pénzét tesztekre stb. és egy hónap múlva mégis terhes lesz, akkor mit fog gondolni szerencsétlen? Inkább vegyen tesztet jobban fog járni mintha valaki csak úgy ad neki egy kétesélyes választ. Ha már válaszolsz legalább mond azt, hogy nem lehet terhes nincs mitől félnie de ne úgy, hogy inkább vigyázzon legközelebb. Szerintem vegyél egy tesztet és menj biztosra általa.
2011. márc. 15. 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem kell itt agresszívoskodni, hogy hogy szájba b@sznál engem...

Én csak megírtam, hogy inkább vigyázz azokkal a kommentekkel, amikben azt latolgatod mennyire esélytelen 20 mp-s koton nélküli szextől teherbe esni, mert azokat a tájékozatlan, (vagyis GYK-n tájékozódó) részegen eszüket vesztő embereket igenis azonnal megnyugtattad, hogy így nem lehet teherbe esni.

És persze, hogy akkor legközelebb se fogja visszafogni magát, mert mind tudjuk mennyivel jobb gumi nélkül, ha csak 20 mp-ig is.

És igenis el kell ezeket az embereket rettenteni ettől a fajta (nem) védekezéstől, mert azt is mind tudjuk, hogy túl sokan járnak abortuszra.

2011. márc. 15. 22:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem, Te nem azt írtad, hogy inkább vigyázzak azokkal a kommentekkel, amikben azt latolgatom mennyire esélytelen 20 mp-s koton nélküli szextől teherbe esni, hanem azt, hogy én tehetek róla, ha gyereke lesz. Kicsit más.

Még egyszer elmondom, nem azt írtam, hogy soha nem lesz terhes, ha ezt csinálja, hanem azt, hogy most az egyszer valószínűleg nem lesz semmi baj, de utána ne csináljon ilyet többet. De akkor, vegyél egy tesztet, hogy megnyugodjatok, legközelebb húzzál óvszert, és ne dugd be sehány másodpercre sem, ha felelőtlen és ostoba vagy akkor ne szexelj.

2011. márc. 15. 22:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!