Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tomi8521 kérdése:
Szerintetek lehet terhes?
Figyelt kérdés
egy csajba beleraktam 5cmert a péniszemből pici előváladék de kb 10-20mp ig utána kivettem...van esélyemert azt halloam h min 10-15 kell...2011. márc. 15. 20:02
2/19 A kérdező kommentje:
ó bakker:/
2011. márc. 15. 20:03
3/19 anonim válasza:
Legközelebb majd nem a farkaddal gondolkodsz!
4/19 anonim válasza:
Erre ráb*sztál már bocs. Miért nem gondolkoztál előtte?
5/19 anonim válasza:
Semmi baj nincsen. Nem lesz, és nem terhes. Ne aggódjál, nyugodj meg szépen, legközelebb viszont ne szórakozz ilyennel, és ne próbálgasd.
6/19 A kérdező kommentje:
de honnan veszed h tuti enm terhes?
2011. márc. 15. 20:13
7/19 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy tuti, hogy ezer százalék hogy nem, de nagy valószínűséggel nem az. Az, hogy életedben egyszer beraktad neki ennyi időre, szinte semmi. Vannak akik hónapokig, évekig megszakítással védekeznek, és minimum egy órát szexelnek. Nem rájuk kell hallgatni, mert ez egy baromság, de most nem kell tartanod semmitől. A spermiumokat amik az előváladékban vannak is fel kell lőni valaminek, nálatok nem lőtte föl semmi. Nem lesz semmi baj.
8/19 A kérdező kommentje:
köszi szépen utolsó nagyon megnyutatott:)
2011. márc. 15. 20:18
9/19 A kérdező kommentje:
de ebben a fellövésben mit akarsz mondani bocsi nem értem:/
2011. márc. 15. 20:24
10/19 anonim válasza:
Lehet, hogy terhes, lehet, hogy nem. Az esély megvan rá, ugyanis köztudott a védekezés nélkül nemi élet eredménye általában a gyerek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!