Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem ezt az ürességet?
Figyelt kérdés
A barátommal 3-asban csináltuk, de már nem most. A srác pár napja újra rám írt, hogy megint akarja velem, de én nem akarom bántani a párom! Eléggé fájt ez neki így is! Azt mondtam neki, hogy hagyjuk egymást békén, mert nem akarok többé vele szexelni! Erre csak annyit írt, hogy csumi! Azt hittem, hogy még ha csak egyszerű szex is volt többet ért egy csuminál! Most egy kicsit üresnek érzem magam, mert nagyon jó volt vele beszélgetni és kellemes ember, azon kívül, hogy folyton a szexen jár az esze!
20/L
2011. márc. 15. 19:51
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. márc. 15. 19:56
3/12 anonim válasza:
összefeküdtél két palival és az a bajod, hogy az amelyik a far*kában horjda az eszét nem szalad utánad mint egy pincsikutya? szerintem csak bántja a hatalmas egódat, hogy nem kilincsel érted!
4/12 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van! Kár, hogy az igazsághoz semmi köze!
2011. márc. 15. 19:58
5/12 anonim válasza:
És hogy csináltátok? Ketten voltak benned egyszerre? Tényleg érdekel, mert baromi izgatónak tartom a dolgot!
A barátodat hogy vetted rá erre?
6/12 Candycukor válasza:
ez van fogad el... sajnos mi lányok több érzelmet várunk szex után még ha nem is jelentet igazából semmit...a fiúnak csak egy dugás volt...neki ez olyan mint ha kajálna utána a kajához te se kezdesz beszélni...
7/12 A kérdező kommentje:
A kérdés nem erre irányult! Ha szeret a párod, akkor belemegy, ha neked fontos!
2011. márc. 15. 20:01
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a megértő választ!
2011. márc. 15. 20:02
10/12 anonim válasza:
Az jobb lenne, ha még napokig erősködne, hogy de-de, mégis legyen még egy menet, mert csak? Te magad írtad, hogy csak szexkapcsolat volt, ő ezt így is kezelte. Írt, nem akarsz még egy hármast, ő pedig elfogadta és mivel más kapcsolata a szexen kívül nem volt veled, ezért le us zárta és lépett tovább. Azt aláírom, hogy lehetett volna kicsit kedvesebb/érzékenyebb, annál, hogy egy csumival lelépjen, de alapvetőleg az volt a tisztességes tőle, hogy tudomásul veszi, hogy ez a hajó elment, a zsexpartnerségnek vége és lelép. Mondom, a stílusán lehetne csiszolni, de alapvetőleg pont azt tette, amit elvártatok tőle, amikor "csak szex" címen behívtátok harmadiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!