Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Picuuur?xd kérdése:
Mi volt a legextrémebb helyzet ahol szeretkeztetek?
Figyelt kérdés
Lehetőleg csak komoly válaszokat kérek.
Tényleg érdekelne..
2011. márc. 15. 19:51
21/34 anonim válasza:
Hát nekem egy bérház liftjében volt
22/34 anonim válasza:
Nekem hajduszoboszlón a legforgalmasabb medencében:)
23/34 anonim válasza:
én haza nem vihetek csajt mert mindig otthon a nagy család, lánynál ugyanez ezért ahol nem lát fél város
pl: teszkó tetején, vonat wc, kilátótorony, hajnali buszon, kocsiban az erdőben, próbafülke, szomszéd pincéjében, fogorvosi rendelő wc-je és a temploman én is kipróbálnám.
jah és már dugtam apácával is :P
mint ahogy 1 előző kommoló is irta lassan már nekem is az ágy lenne az extrém XD XD :)
24/34 anonim válasza:
barátom nagyijánál:) a szomszéd szobában:D
26/34 anonim válasza:
Modjuk.. az is extrém volt mikor exem nagypapájának hamvai mellet...
(Mátyástemplomos voltam)
27/34 anonim válasza:
wazze hatalmas respect itt mindenkinek XD :)
28/34 anonim válasza:
saját autóban a Duna-parton, park szélén, más autójában, kolostorhoz tartozó vendégházban, lépcsőházban, ráckevei fürdő szolijában, medencében, moziban (csak kézzel, naci alatt, diszkréten), anyámék ágyában, a párom anyjáék ágyában... most így hirtelen ezek jutottak az eszembe :D
29/34 anonim válasza:
Dinnyeföld mellett az erdőszélen
Kocsiban, hóviharban, aztán meztelenül vezettem hazáig bepállott ablakokkal ;)
30/34 anonim válasza:
Amúgy akik ilyen közösségi helyeken csinálták mint lift meg medence meg ilyenek, nem tartják gusztustalannak, hogy csomó más ember is tapicskolhatott a közelben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!