Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Picuuur?xd kérdése:
Mi volt a legextrémebb helyzet ahol szeretkeztetek?
Figyelt kérdés
Lehetőleg csak komoly válaszokat kérek.
Tényleg érdekelne..
2011. márc. 15. 19:51
11/34 anonim válasza:
Budapest->Mátyás templom ^^ Talán ez a legextrémebb :)
14/34 anonim válasza:
"Uszodába", gyógyvíz, kb 2-3 méterre "sétáltak" el az emberek közbe =)....
15/34 anonim válasza:
"Budapest->Mátyás templom ^^ Talán ez a legextrémebb :)"
Templomban én is kipróbálnám. Legalább a pettinget, de azt mise alatt. ^^
16/34 Candycukor válasza:
Én ugy élek hogy ahol jól esik ott...
pl.: buszon, strand épület tetején..., főút mellett kocsitetején reggel 6kor...,egy suli udvaron du., lépcsőház lépcsőjén...
és még lehetne sorolni...de am én ajánlom mindenkinek a szabadban nagyon feldobja a szexet az hogy megláthatnak...
17/34 anonim válasza:
hmm csónakban a Dunán..sátorban, miközben párom anyukájával beszélgettünk, uszoda öltöző, középsuli osztályterem..de csak oral, hát ilyesmi:)mosógépen..kishugom ránk nyitott...oriási égés...
18/34 anonim válasza:
Egy óvodának az udvarában éjszaka és az interspar tetején!:)
20/34 crawenn válasza:
Sashegyi kilátóban délben, a főszezon kellős közepén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!