Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek aszexuális?
Szeretnék megszabadulni a nemi vágyaimtól, mert csak hátrányom származik belőle és nem is szeretnék társat. Csak elég idegesítő, hogy az idegrendszerem meg a hormonjaim alapvetően mást gondolnak. Viszont hallottam, hogy vannak olyan emberek, akik alapból nem vágynak senkire és jól meg vannak egyedül. hogy lehetnék ilyen?
20f
igen lány vagyok, 19 éves, 4 éve élek nemi életet vagy mit XD mert 2hónaponta vagy 1hónaponta vagyunk együtt. Elég béna, meg néha eszembe jut a dolog és akkor teljesen kiakadok.
Szerintem társ attól még lehet, sőt!
Nemtudom a te szemeddel nézni a dolgokat, sajnos nemigen tudok segíteni. Én mindenesetre nem tudok állandóan vagy nagyon sokat ezen gondolkozni vagy épp csinálni:)
Jó kérdés!először azt hittem hülyeség lesz az egész de amikor kifejtetted(a kérdés alatt) rájöttem hogy te komolyan gondolod!
Szóval válaszolni is komolyan fogok :
A testeddel harmóniában kell élni ,semmilyen elfolytás nem egészséges,ha túlzásba viszed.
Tudom ajánlani az olyan hobbikat amik kitartást, összpontosítást igényelnek esetleg fizikailag lefárasztanak.Ahhoz hogy ne a testi vágyak domináljanak benned ,ajánlom pl a sakkot,mahjongot vagy bármilyen ilyen jellegű játékot.Ezzel párhuzamosan a fizikai megterhelést,pl az úszást,mert észre se veszed és elfáradsz tőle plusz mondjuk kényelmes tempóban háton fekve akár meditálni is lehet :D
A cél hogy a vágy fel se erősödjön benned,így a forrást szüneted meg,nem pedig "tüneti kezelést" kell alkalmaznod.
Egyébként ezt minden munkahelyi férfi vezetőnek tudom ajánlani,akik a kinézetük alapján választanak mondjuk titkárnőt.Adott esetben egy mély dekoltázs egy üzletkötő csajnál jobb eredményeket hozhat(ha férfit kell meggyőznie),mint a szakmai rátermettség,tudás:) Vicces egyébként amikor ilyen hölgyekkel találkozom akik a kinézetükkel,vagy testi adottságaikkal akarnak eredményt elérni,és ez a fajta stílus lepereg rólam..Na ott szoktak a tisztelt hölgyek bajban lenni :D
De mivel rengetegen még ma is így próbálnak boldogulni,képzelem mennyien lehetnek vevők erre a szexuális manipulációra.
Úgy érzem, neked nem szexualitásoddal van gondod elsősorban, hanem azzal, hogy nincs partnered.
Ha összejönnél egy lánnyal, akivel jól alakulna a kapcsolatotok, feltételezem, megváltozna a véleményed.
Különböző meditációs technikákkal az egész vágy átalakítható pl.
De nem fog 2 nap alatt működni.
És ahogy írták, sokat kell sportolni és az agyat is lefoglalni.
Aszexualitást nem fogsz tudni kialakítani, csak egyfajta kontrollt.
Ami egyébként ráférne a mai emberiségre, mert már az állatias ösztönlények vannak többségben...
Egyet értek az előttem szólóval.
Én is kb. erre törekszem, mint a kérdező: függetlenségre.
Egy kis elvonókúrára a világ legélvezetesebb és legveszedelmesebb (emberi fajt szaporító) drogjának hatása alól. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!