Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek aszexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek aszexuális?

Figyelt kérdés

Szeretnék megszabadulni a nemi vágyaimtól, mert csak hátrányom származik belőle és nem is szeretnék társat. Csak elég idegesítő, hogy az idegrendszerem meg a hormonjaim alapvetően mást gondolnak. Viszont hallottam, hogy vannak olyan emberek, akik alapból nem vágynak senkire és jól meg vannak egyedül. hogy lehetnék ilyen?

20f

2011. márc. 15. 19:45
1 2
 11/19 anonim válasza:

igen lány vagyok, 19 éves, 4 éve élek nemi életet vagy mit XD mert 2hónaponta vagy 1hónaponta vagyunk együtt. Elég béna, meg néha eszembe jut a dolog és akkor teljesen kiakadok.

Szerintem társ attól még lehet, sőt!

Nemtudom a te szemeddel nézni a dolgokat, sajnos nemigen tudok segíteni. Én mindenesetre nem tudok állandóan vagy nagyon sokat ezen gondolkozni vagy épp csinálni:)

2011. márc. 15. 20:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Én nem élek szexuális életet. 1szer volt bnőm (csak csók, de azt se nagyon, mert nem akarta). Bár mindig is vonzódtam a lányokhoz, meg fel is izgattak, most már inkább nem akarok semmit. Csak szenvednék. Így meg áthidalhatnám a problémát.
2011. márc. 15. 20:29
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez számomra annyira elképzelhetetlen.... szerintem ez hozzáfonódik az élethez. Nem tundék élni ilyenfajta szenvedélyek nélkül. Oké, hogy nem eből áll az élet, de kár lenne lemondani róla, még ha egyenlőre hátrányod származik belőle akkor is, az is lehet, hogy ez csak egy átmeneti állapot, gondold meg jól.
2011. márc. 15. 20:40
 14/19 Ywerd ***** válasza:

Jó kérdés!először azt hittem hülyeség lesz az egész de amikor kifejtetted(a kérdés alatt) rájöttem hogy te komolyan gondolod!

Szóval válaszolni is komolyan fogok :

A testeddel harmóniában kell élni ,semmilyen elfolytás nem egészséges,ha túlzásba viszed.

Tudom ajánlani az olyan hobbikat amik kitartást, összpontosítást igényelnek esetleg fizikailag lefárasztanak.Ahhoz hogy ne a testi vágyak domináljanak benned ,ajánlom pl a sakkot,mahjongot vagy bármilyen ilyen jellegű játékot.Ezzel párhuzamosan a fizikai megterhelést,pl az úszást,mert észre se veszed és elfáradsz tőle plusz mondjuk kényelmes tempóban háton fekve akár meditálni is lehet :D

A cél hogy a vágy fel se erősödjön benned,így a forrást szüneted meg,nem pedig "tüneti kezelést" kell alkalmaznod.

Egyébként ezt minden munkahelyi férfi vezetőnek tudom ajánlani,akik a kinézetük alapján választanak mondjuk titkárnőt.Adott esetben egy mély dekoltázs egy üzletkötő csajnál jobb eredményeket hozhat(ha férfit kell meggyőznie),mint a szakmai rátermettség,tudás:) Vicces egyébként amikor ilyen hölgyekkel találkozom akik a kinézetükkel,vagy testi adottságaikkal akarnak eredményt elérni,és ez a fajta stílus lepereg rólam..Na ott szoktak a tisztelt hölgyek bajban lenni :D

De mivel rengetegen még ma is így próbálnak boldogulni,képzelem mennyien lehetnek vevők erre a szexuális manipulációra.

2011. márc. 16. 00:58
 15/19 anonim válasza:
46%
Hát, hogy abbahagyod a kapcsolatodat, és elméssz szinglinek!!
2011. márc. 17. 22:59
 16/19 anonim válasza:

Úgy érzem, neked nem szexualitásoddal van gondod elsősorban, hanem azzal, hogy nincs partnered.

Ha összejönnél egy lánnyal, akivel jól alakulna a kapcsolatotok, feltételezem, megváltozna a véleményed.

2011. márc. 17. 23:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Én aszexuális vagyok, nem kívánok meg másokat szexuálisan, de az utolsó dolog, amit szeretnék az az, hogy egyedül legyek. Szóval úgy baromság a kérdésed, ahogy van.
2011. márc. 18. 01:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Különböző meditációs technikákkal az egész vágy átalakítható pl.

De nem fog 2 nap alatt működni.

És ahogy írták, sokat kell sportolni és az agyat is lefoglalni.

Aszexualitást nem fogsz tudni kialakítani, csak egyfajta kontrollt.

Ami egyébként ráférne a mai emberiségre, mert már az állatias ösztönlények vannak többségben...

2011. márc. 18. 14:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólóval.

Én is kb. erre törekszem, mint a kérdező: függetlenségre.

Egy kis elvonókúrára a világ legélvezetesebb és legveszedelmesebb (emberi fajt szaporító) drogjának hatása alól. XD

2011. márc. 29. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!