Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek aszexuális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek aszexuális?

Figyelt kérdés

Szeretnék megszabadulni a nemi vágyaimtól, mert csak hátrányom származik belőle és nem is szeretnék társat. Csak elég idegesítő, hogy az idegrendszerem meg a hormonjaim alapvetően mást gondolnak. Viszont hallottam, hogy vannak olyan emberek, akik alapból nem vágynak senkire és jól meg vannak egyedül. hogy lehetnék ilyen?

20f

2011. márc. 15. 19:45
1 2
 1/19 Futurare ***** válasza:
100%
Alapítsunk clubot....
2011. márc. 15. 19:47
 2/19 anonim ***** válasza:
19%
az idióták klubját....
2011. márc. 15. 19:48
 3/19 Futurare ***** válasza:
100%
Van egy pont, amikor besokall az ember a nőktől, mert minden napra jut egy. Most jött egy időszak, hogy ellöktem magamtól mindenkit. Tudom, hogy nem is lesz senkim sokáig mert végtelen bunkó voltam minden lánnyal, de ez van. Sokat szórakoztak, játszottak, akartak.....
2011. márc. 15. 19:50
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
vágd le a f*szod
2011. márc. 15. 19:51
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
heréltesd ki magad
2011. márc. 15. 19:52
 6/19 A kérdező kommentje:
Igazából főleg érzelmileg szeretném függetleníteni magam. De szexuálisan is
2011. márc. 15. 20:05
 7/19 anonim ***** válasza:
49%
mesterségesen a herélés a legegyszerűbb...nem vicc...megszűnik a hormontermelésed,ergo nem áll egész nap...
2011. márc. 15. 20:09
 8/19 anonim válasza:
90%

az aszexuálisak nem egyik napról a másikra lesznek azok.

okok: neveltetés, vallás, rossz tapasztalat.

pl. én is az vagyok sajna mikor kis koromban még apámmal éltem ő mindig meztelenül járkált a házban.

2011. márc. 15. 20:10
 9/19 A kérdező kommentje:

uhh

utolsó, és te lány vagy?

Nekem nem volt semmi ilyenem. Sőt nagyon is egészséges a szexuális irányítottságom, csak nem szeretnék időt pazarolni erre és nem látom sok értelmét, sem esélyét.

2011. márc. 15. 20:15
 10/19 A kérdező kommentje:
Érzelmileg hogy lehet elérni, hogy valaki ne vágyjon társra?
2011. márc. 15. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!