Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
KI a hibás? Miért nem működik a szerszám? 19/L
Barátommal(22) 2 és fél éve vagyunk együtt.
Lassan egy éve nem működik a sex... Alig áll fel neki, mintha nem akarná...Ha sikerül is a dolog, 5 percnél nem tart tovább... Ő azt mondja h nagyonis akarja. és h nagyon kíván.. csak h a pasik 88%-ának merevedési problémái vannak.. és h ő közéjük tartozik... én megértem őt... De már olyanokon gondolkozom, h bennem van a hiba... H nem vagyok elég vonzó... ( amit nehezen hiszek el)... Rengeteg mindennel próbálkoztam.. különböző játékokkal, segédeszközökkel. Mit csináljak??? Vegye4k neki potencianövelőt????
Egy potencianövelőtől nem fogja ám tovább bírni a szeretkezést...
Itt a fejében van a probléma. Miközben szeretkeztek, csak pár másodpercre kéne megállnia, amikor érzi, hogy el fog menni, és simán nyerne egy csomó időt. Ezt meg akármeddig lehet ismételgetni szerintem. De addig egészen biztosan, amíg a partner is kielégül.
Mondjuk lehet, hogy ő ezt nem tudja, de... Nincs de. Fogalmam sincs mit lehet itt csinálni. Mert lehetne mondani, hogy szakíts vele, hiszen ilyen kapcsolatban megőrül az ember, de aztán közben meg lehet, hogy tényleg nem csak az önzősége játszik közre, akkor pedig egy örök életre elmehet a kedve bármilyen kapcsolattól, ha azért szakítasz vele, mert nem tud kielégíteni.
Basszus, bonyolult ez.
Próbáld meg úgy, hogy először szájjal eljuttatod a csúcsra utána meg szexelhettek.=) hátha így jobb:D
am lenne nekem is 1kérdésem és ide tartozik.. én meg ahhoz a típushoz tartozok aki nehezebben megy el és nekem nem elég 1 orgazmus.. a kielégüléshez minimum 2 de inkább 3 szükséges..
és mint mondtam nekem nem elég 15perc 1 orgazmushoz, sőt inkább 20-25 szükséges..
ezt a csajok szerintetek elítélnék v ellenkezőleg..?:\
Ne haragudj, de ha ilyen szinten megaláz és kihasznál téged, akkor miért vagy vele? Tudom, mondtad, hogy szereted, de ez nem állapot. Szerintem valamin nagyon nagyot kell változtatni. Az, hogy ilyen önző, te kielégíted, ő nem, szerintem eléggé illúzióromboló.
És ezt férfiként mondom.
Ide nem segédeszközök kellenek, hanem egy alapos fejmosás.
hát.. az a baj h ezeket amiket felsoroltok.. mind próbáltuk! Az meg h visszatartja max 3-szor tudja eljáccani, mert utánna lelankad...
Am elkezdtük megbeszélni a dolgokat. És elmondta hogy sokat stesszel a dolgon. szex közben amint másra gondol, pl: h most jól csinálja e ... elterelődik a figyelme, és ezért lankad le neki... annyit nyaggattam már nálla a dolgokat h lehet h én vok a hibás?? hiszen miattam aggódik...
A kérdezőnek meg a válasz: Az ha sokáig tart h elmenj, és többször akarod az nem rossz egy lánynak.. sőt.. De ha a párod nem akarja csak 1 alkalommal 1-et, akk erőltetett lesz a dolog egy idő után.. de sztem közös megeggyezés.. amennyiszer jólesik mindkettőtöknek!!!! :D ;)
Hát szerintem keress egy másik srácot, a tiéd egy balek, nem tudja mi kell a nőnek!Én bármikor kész vagyok kielégíteni a kedvesem és nagyonis szívesen, imádom vele a sexet és nekem az-az elsődleges legtöbbször, hogy csúcsra juttassam, egy csaj álltalában tovább bírja mint egy fiú, de nem mindig, előjátékkal jobb, dehát a te barátod bocs hogy ezt írom, de ha igazán szeretne odafigyelne rád és boldoggá próbálna tenni.Ennyire ne vakítson el a szerelem, ha nem tesz eleget ez később már csak rosszabb lesz és ezért szétmentek a végén, mert a sex is fontos nagyonis, de persze a többi dolog is ugyanúgy, de ha egyik nem működik akkor mér bibi van.:S
F/24
ha te mindent megteszel a kapcsolatban, ő meg semmit akkor nem érdemes tovább folytatnod!dobd ki ezt a szerencsétlent... 88% ez nagyon érdekes xD
Én az a fajta vagyok akinek a legfontosabb hogy a barátnője kielégüljön.Addig nem is élvezek el amig jópárszor el nem megy és mondja hogy mostmár elég;D szóval 1 szó mint 100.. nem érdemel meg téged
Küldd el pszichológushoz. Az segít.
Másrészt. A "merevedési zavar + korai magömlés szindróma" azért alakul ki, mert a férfi sokat maszturbál. Gyorsan, szorosan csinálja és csak az elélvezés fontos, aztán ehhez hozzászokik, és a hüvely ingerlése már nem elég a merevedés fenntartásához, na meg hamar el is sül. Maszturbáljon (vagy csinálhatod neki te is) viszonylag laza fogással, legalább félóráig ne élvezzen el. Ezt gyakorolja! Segíteni fog.
Szakításra akkor gondolj, ha nem tesz semmit. De csak akkor, mert egyébként valószínűleg csak még jobban hazavágnád az ügyét, mással már ennyire se menne neki.
Remélem segítettem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!