Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » KI a hibás? Miért nem működik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KI a hibás? Miért nem működik a szerszám? 19/L

Figyelt kérdés

Barátommal(22) 2 és fél éve vagyunk együtt.

Lassan egy éve nem működik a sex... Alig áll fel neki, mintha nem akarná...Ha sikerül is a dolog, 5 percnél nem tart tovább... Ő azt mondja h nagyonis akarja. és h nagyon kíván.. csak h a pasik 88%-ának merevedési problémái vannak.. és h ő közéjük tartozik... én megértem őt... De már olyanokon gondolkozom, h bennem van a hiba... H nem vagyok elég vonzó... ( amit nehezen hiszek el)... Rengeteg mindennel próbálkoztam.. különböző játékokkal, segédeszközökkel. Mit csináljak??? Vegye4k neki potencianövelőt????

2011. márc. 15. 14:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
0%

hát rakj magadról egy képet és megmondjuk hogy veled van e a baj (őszintén)

(21/f)

2011. márc. 15. 14:36
 2/23 fantooom válasza:
Nem hiszem hogy benned lenne a hiba. Ha kézzel, szájjal segítesz neki, és akkor sem áll a sátor akkor biztos nem benned van a hiba. Próbáljátok ki a potencianövelőt. Nem vesztetek vele semmit.
2011. márc. 15. 14:38
 3/23 anonim ***** válasza:
Amit ő mond, az egy hatalmas baromság, főleg az ő korában. 60-on felül még talán... Vagy nem mond igazat, vagy orvosi segítségre van szüksége, amit komolyan kellene venni mindkettőtöknek. Pontosabban kellett volna már réges rég, ha egy éve tart a dolog.
2011. márc. 15. 14:42
 4/23 A kérdező kommentje:
Én aztán mindent beleadtam!! néha csak azt akarja h csak szájjal meg kézzel... mert azt nagyon jól csinálom... de ő eljut a csúcsra... utánna engem meg csak úgy otthagy.. fordul a másikoldalára és alszik!! ennyi! elvanintézve... amikor meg elkezdünk nagy ritkán szeretkezni akkor hamar elmegy , én persze nem.. és mintha nem is érdekelné...
2011. márc. 15. 14:43
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem akar dokihoz menni... nekem már olyanokon jár az agyam.. h megcsal... mással szeretkezik.. hazajön.. én már csak egy gyors izére vagyok jó..
2011. márc. 15. 14:44
 6/23 anonim ***** válasza:
56%
OK, visszavonom. Ha ilyen szemétláda, akkor felejtsd el az orvost, csak kergesd el a fenébe. Esetleg még veresd is meg valakivel, megérdemli.
2011. márc. 15. 14:48
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem szemét.. szeretem.. már eggyütt élünk!!! valaki segítsen!! .. :'(
2011. márc. 15. 14:51
 8/23 Thurston ***** válasza:
100%

A potencianövelő akkor fog segíteni, ha a vér áramlásával nem stimmel valami, ez egy 22 éves fiú esetében kizárt. Azzal max azt érnétek el, hogy később már tényleg nem fog neki anélkül sem felállni. Ez feltehetően inkább lelki probléma. Gondolom baromi feszült, az meg, hogy téged nem tud kielégíteni csak tovább növeli a feszültséget benne is. Szerintem már bőven azon a szinten van, hogy már attól tiszta ideg lesz, ha arra gondol, hogy szexelnie kéne.

Próbáld meg leitatni. De csak óvatosan, hogy ne tudja mire megy ki a játék. De a lényeg, hogy ne forszírozd a szexet.

2011. márc. 15. 14:52
 9/23 Thurston ***** válasza:

Ja, hát most olvasom a kommenteket:

Amiről itt a kommenteknél irogatsz, az rohadtul nem potencia probléma. Semmi köze hozzá. Inkább csak szimplán önzőség.

2011. márc. 15. 14:54
 10/23 A kérdező kommentje:

próbáltam azt is.. de akkor sem akarta.. szerintem is inkább ez a baj.. de hogy segítsek neki? ha a témát felhozom h beszéljük meg már attól is kivan idegileg..

Sztem nagyon fontos a sex egy kapcsolatban... de ez így nem jó...

2011. márc. 15. 14:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!