Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamuszaga van az egésznek. Hogy oldjam meg ezt? (lent)
volt 1 srác, akivel jártunk, majd hirtelen szakított velem, pár nap múlva összejött 1 másik csajjal.
eközben mégsem akart engem elengedni, "baráti" találkozások címén mindig eljött hozzám, és felhívott magához, többször megcsaltuk a csajt.
ezután csúnyán összevesztünk, majd néhány hónapig nem tartottuk a kapcsolatot.
közben kiderültek a megcsalások, a csaj őrült féltékenységi rohamokat rendezett, meg akart veretni, cirkuszolt stb.
ezek után egy ideig nyugalom volt, exemmel újra tartottuk neten a kapcsolatot.
eltelt egy év, a csajról kiderült, h megrágalmazott, nyilvánosan megsértette többször a becsületemet, zaklatott, gyűlöletkeltést provokált a személyem ellen, és visszaélt a személyiségi jogaimmal (rendőrségi nyomozás folyik ellene, elég durva dolgokat csinált)
minderről az exem nem tudott, csak egy részéről, a csaj pedig nem tudja, h feljelentettem.
közben viszont az exem félreérthetetlen célzásokat ír nekem, találkozni akar velem annak ellenére, h egy éven át nem akart, úgy döntöttünk, így lesz a legjobb.
mindig felhozza a régi időket, h milyen jó volt velem stb. én szeretnék vele találkozni, mert még több év után is u.úgy szeretem, de arra gyanakszom, talán emögött is a csaj áll, sajnos nemtom biztosan.
ti mit gondoltok? lehetséges, h ez a nő újabb magánakciója? v. az exem tényleg látni akar?
furcsa ez a hirtelen érdeklődés.
egyébként nyáron azt írta egyszer, h megfenyegette a nő őt is( akkor még nem derültek ki a durva dolgok, amiket ellenem művelt).
sztem vagy menj el hozzá,vagy hívd fel az exed h most akkor mi van.
A levelek mgött tényleg állhat a jelenlegi barátnő
"kiderültek a megcsalások, a csaj őrült féltékenységi rohamokat rendezett, meg akart veretni, cirkuszolt stb. "
csodálkozol?!
egyáltalán minek találkozgatsz az exeddel ha van csaja?!
ÚRISTEN ENNYI RETARDÁLTAT, MÉRTNEMLEHET MEGBECSÜLNI A BARÁTOTOK MEG A BARÁTNŐTÖK? MINEK JÁRTOKVELE HA MEGCSALJÁTOK? ÉS MÉRT KELL ELVENNI MÁSNAK A PASIJÁT/CSAJÁT?
MIÉRT?
MIÉRT ILYEN NYOMORULT MINDENKI?!?!??!?!?!?!?!??!
abban biztos vok, h az exem írt nekem (utánozhatatlan stílusa van, és láttam webkamon)...csak abban nem vok biztos, h ezt nem a csaj kérésére teszi-e. találkozót kért tőlem egy helyen, ahol régebben is szoktunk találkozni.
arra gondoltam, egy rejtekúton elmegyek, és ha lesz ott v.ki más is(mondjuk a csaj, v. v.melyik haverja) ...akkor elfutok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!