Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kamuszaga van az egésznek....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamuszaga van az egésznek. Hogy oldjam meg ezt? (lent)

Figyelt kérdés

volt 1 srác, akivel jártunk, majd hirtelen szakított velem, pár nap múlva összejött 1 másik csajjal.

eközben mégsem akart engem elengedni, "baráti" találkozások címén mindig eljött hozzám, és felhívott magához, többször megcsaltuk a csajt.

ezután csúnyán összevesztünk, majd néhány hónapig nem tartottuk a kapcsolatot.

közben kiderültek a megcsalások, a csaj őrült féltékenységi rohamokat rendezett, meg akart veretni, cirkuszolt stb.

ezek után egy ideig nyugalom volt, exemmel újra tartottuk neten a kapcsolatot.

eltelt egy év, a csajról kiderült, h megrágalmazott, nyilvánosan megsértette többször a becsületemet, zaklatott, gyűlöletkeltést provokált a személyem ellen, és visszaélt a személyiségi jogaimmal (rendőrségi nyomozás folyik ellene, elég durva dolgokat csinált)

minderről az exem nem tudott, csak egy részéről, a csaj pedig nem tudja, h feljelentettem.

közben viszont az exem félreérthetetlen célzásokat ír nekem, találkozni akar velem annak ellenére, h egy éven át nem akart, úgy döntöttünk, így lesz a legjobb.

mindig felhozza a régi időket, h milyen jó volt velem stb. én szeretnék vele találkozni, mert még több év után is u.úgy szeretem, de arra gyanakszom, talán emögött is a csaj áll, sajnos nemtom biztosan.

ti mit gondoltok? lehetséges, h ez a nő újabb magánakciója? v. az exem tényleg látni akar?

furcsa ez a hirtelen érdeklődés.

egyébként nyáron azt írta egyszer, h megfenyegette a nő őt is( akkor még nem derültek ki a durva dolgok, amiket ellenem művelt).

2011. márc. 15. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:

sztem vagy menj el hozzá,vagy hívd fel az exed h most akkor mi van.

A levelek mgött tényleg állhat a jelenlegi barátnő

2011. márc. 15. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:

"kiderültek a megcsalások, a csaj őrült féltékenységi rohamokat rendezett, meg akart veretni, cirkuszolt stb. "

csodálkozol?!

egyáltalán minek találkozgatsz az exeddel ha van csaja?!

ÚRISTEN ENNYI RETARDÁLTAT, MÉRTNEMLEHET MEGBECSÜLNI A BARÁTOTOK MEG A BARÁTNŐTÖK? MINEK JÁRTOKVELE HA MEGCSALJÁTOK? ÉS MÉRT KELL ELVENNI MÁSNAK A PASIJÁT/CSAJÁT?

MIÉRT?

MIÉRT ILYEN NYOMORULT MINDENKI?!?!??!?!?!?!?!??!

2011. márc. 15. 14:13
 3/6 A kérdező kommentje:

abban biztos vok, h az exem írt nekem (utánozhatatlan stílusa van, és láttam webkamon)...csak abban nem vok biztos, h ezt nem a csaj kérésére teszi-e. találkozót kért tőlem egy helyen, ahol régebben is szoktunk találkozni.

arra gondoltam, egy rejtekúton elmegyek, és ha lesz ott v.ki más is(mondjuk a csaj, v. v.melyik haverja) ...akkor elfutok.

2011. márc. 15. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Már megint ugyanaz a csaj írogat....te ezt élvezed, hogy a szerencsétlen másik lány foglalkozik veled, mi? Jó unalmas életed lehet.Élvezkedsz azon, h valaki féltékeny rád, pedig ennek csak az az oka, hogy ő még nálad is nyomorultabb. Még mindig zat gondolom, azt kaptad, amit megérdemelsz.
2011. márc. 15. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
és miért nem mondod meg a pasinak h dobja a csaját és akkor egy NYILVÁNOS helyen talizol vele
2011. márc. 15. 14:17
 6/6 A kérdező kommentje:
egyébként, ő csábította el a pasimat...kiderült, h mikor még együtt jártunk, azt mondogatta asrácnak, h hagyjon el,meg minden más módon ócsárolt... nekem viszont KELL ez a srác!
2011. márc. 15. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!