Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a legjobb barátomnak, hogy meleg vagyok?
Kezdem unni, hogy úgy teszek, mintha engem is érdekelnének a lányok, de nem tudom hogy reagálna a dologra. Már megjegyezte, hogy soha sincs barátnőm, de ez ennyiben is maradt. Nem akarom, hogy elforduljon tőlem, de színlelni sem akarok.
18/F
Miért ne lehetne hetero barátom? Több van, mint meleg. Hidd, el a legtöbb melegről észre se veszed, hogy az.
Egyébként köszi a válaszokat.
Ha a másik fél szempontját/érzéseit akarod megismerni ez esetben, akkor olvasgass itt ey kicsit: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__16..
Sajnos valószínű, hogy nem fogja kitörő örömmel fogadni, hogy finoman fogalmazzak. Néha az az érzésem, hogy hamarabb elfogadják az emberek valakiről, hogy köztörvényes bűnöző, minthogy homoszexuális... :(
Mindig is szerettem volna egy meleg barátot... :(
De sehol sem találok. Ja, és lány vagyok.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:10
te mindenkivel csak azért barátkozol mert le akarsz vele feküdni? nem igazán lehetnek igazi barátaid
gondolom kutyád és macskád sincs mert az már bestofilia
normális ember nem akar mindenre rámászni ami moozog, és vannak barátai, akikkel egyáltalán enm azért barátkozik, hogy ágyba bújjon vele
háát én elsőre azt mondtam volna, h mondd el, de aztán arra gondoltam, hogy mi lenne, ha az én legjobb barátom lenne meleg... hát nem éppe fogadnám jól, pedig nagyon toleráns fajta vok, de inkább legyen meleg, amikor megismerem, ne később jöjjön rá
de mindenképp mondd el neki, mert a barátoknak segíteni és elfogadni kell 1mást
sok szerencsét
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!