Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elmondjam a legjobb barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a legjobb barátomnak, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Kezdem unni, hogy úgy teszek, mintha engem is érdekelnének a lányok, de nem tudom hogy reagálna a dologra. Már megjegyezte, hogy soha sincs barátnőm, de ez ennyiben is maradt. Nem akarom, hogy elforduljon tőlem, de színlelni sem akarok.

18/F

2011. márc. 15. 13:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Miért ne lehetne hetero barátom? Több van, mint meleg. Hidd, el a legtöbb melegről észre se veszed, hogy az.

Egyébként köszi a válaszokat.

2011. márc. 15. 14:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha a másik fél szempontját/érzéseit akarod megismerni ez esetben, akkor olvasgass itt ey kicsit: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__16..

Sajnos valószínű, hogy nem fogja kitörő örömmel fogadni, hogy finoman fogalmazzak. Néha az az érzésem, hogy hamarabb elfogadják az emberek valakiről, hogy köztörvényes bűnöző, minthogy homoszexuális... :(

2011. márc. 15. 15:44
 13/20 anonim válasza:
18 éves vagy..még minden változhat
2011. márc. 15. 18:58
 14/20 anonim ***** válasza:

Mindig is szerettem volna egy meleg barátot... :(

De sehol sem találok. Ja, és lány vagyok.

2011. márc. 15. 19:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan színlelj tovább.Ne mond el hogy meleg vagy. Ez megütközést váltana ki benne. Engem frankón sokkolna a hír és eleinte azt hinném csak poénkodsz, aztán fokozatosan eltávolodnék azt hiszem. De hát ez csak szubjektív vélemény.
2011. márc. 15. 20:11
 16/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:10

te mindenkivel csak azért barátkozol mert le akarsz vele feküdni? nem igazán lehetnek igazi barátaid

gondolom kutyád és macskád sincs mert az már bestofilia

normális ember nem akar mindenre rámászni ami moozog, és vannak barátai, akikkel egyáltalán enm azért barátkozik, hogy ágyba bújjon vele

2011. márc. 16. 00:31
 17/20 anonim ***** válasza:
Engem az jobban zavarna, hogy ha negatívan sül el a dolog, még szét is terjeszti a hírt, és a sok elvakult homofób megkeseríti az életedet, anélkül, hogy ismerne.. Nagyon óvatosnak kell lenni, vigyázni kell, kinek adod ki magadat.
2011. márc. 16. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:

háát én elsőre azt mondtam volna, h mondd el, de aztán arra gondoltam, hogy mi lenne, ha az én legjobb barátom lenne meleg... hát nem éppe fogadnám jól, pedig nagyon toleráns fajta vok, de inkább legyen meleg, amikor megismerem, ne később jöjjön rá

de mindenképp mondd el neki, mert a barátoknak segíteni és elfogadni kell 1mást

sok szerencsét

2011. márc. 18. 15:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mond el neki. Ha neki is te vagy a legjobb barátja, akkor meg fogja érteni. Ha kinevet és elküld/megaláz, akkor jobb is, hogy így történt, mert nem igazi barát (sajnos ritka az igazi). Magamból indulok ki: van a legjobb barátom, aki érdekes figura. Nem mondom, hogy meleg, de még az is lehet, sokszor viccelődik is ezzel, és hát minden viccben van némi igazság. Ha bevallaná, hogy meleg? Nem zavarna, attól még ugyan az az ember, akit eddig ismertem.
2011. márc. 30. 20:49
 20/20 anonim válasza:
Igen, mindenképpen. Hiszen a barátod.
2011. ápr. 7. 16:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!